Romantische overnachtingen

Wil jij jouw partner ook op een bijzondere manier verassen en samen een romantisch nachtje te beleven.  Dan wil je vast en zeker op een unieke plek overnachten!  Hieronder staan de meest romantische overnachtingen!

Samen slapen in een privé kerk

Samen met jouw geliefde slapen in een privé kerk? Dat is gewoon mogelijk in het mooie Noord-Brabant in Goirle. “Heilige Nachten” is een pop-up concept waarbij er een knusse ‘huiskamer’ is gecreëerd waar je gezellig kan overnachten. Je voelt je hier misschien niet meteen thuis omdat het zo indrukwekkend is. De stilte, het mooie licht wat door het glas in lood naar binnen komt en de galm van geluid. Want ja, je hebt de gehele kerk voor jezelf! Stel je er geen weelderige luxe bij voor want de accommodatie is basic. Zo is er geen stromend water aanwezig. Maar doe je het voor een bijzondere beleving op een schitterende, unieke en best betaalbare locatie: Dit is je kans! Een echte ervaring om van je bucket list af te strepen! 

Ook leuk om te weten is dat je door jouw overnachting bijdraagt aan het voortbestaan van iconische kerkgebouwen en hun verhalen!

Bekijk hier de overnachting in privé kerk

 

Samen slapen in een privé kerk

Luxe overnachten in een hijskraan

Als je denkt aan een hijskraan, denk je niet meteen aan romantiek. Maar deze kraan is een gevalletje apart! Je verblijft in een split-level suite van maar liefst 38 vierkante meter waarbij het woon- en slaapgedeelte gescheiden zijn en deze zijn van alle gemakken voorzien! Je waant je hier in grote luxe: Antieke onderdelen van een oceaankruiser versieren de douche, airconditioning, 2 plasmatelevisie en grote raampartijen zorgen voor een waanzinnig uitzicht over Amsterdam en het IJ. En als klap op de vuurpijl: een jacuzzi op 50 meter hoogte waardoor jullie een prachtig uitzicht hebben over de skyline van Amsterdam. Een romantische plek waar jullie samen naar de zonsondergang kunnen kijken. 

Dit is zeker een ‘once in a lifetime experience’ die jullie niet snel zullen vergeten!

Bekijk hier de overnachting in een hijskraan

 

 

Luxe overnachten in een hijskraan

Valentijnsdag in een boomhut

Een romantische nacht waarbij jullie samen op grote hoogte slapen. Namelijk in een boomhut! Het ultieme buitengevoel wordt op een romantische manier gecombineerd met hedendaagse comfort. Deze boomhut is van alle gemakken voorzien en jullie beschikken zelfs over een eigen hottub waarbij jullie bubbelend kunnen genieten van het prachtige uitzicht en de groene omgeving. De volledig uitgeruste boomhut ligt in een rijke omgeving want er zijn maar liefst drie nationale parken binnen bereik. Heerlijk om te wandelen. Zie jij jezelf al wakker worden tussen de fluitende vogeltjes?

Bekijk hier de boomhut met hottub

 

Valentijnsdag in een boomhut

Romantische overnachting in de jungle

Bij safaripark de Beekse Bergen kan je origineel overnachten op maar 15 meter afstand van de dieren. Ervaar een uniek vakantiegevoel in Afrikaanse sferen. Samen kunnen jullie genieten van het uitzicht van de zebra’s, leeuwen, giraffes of andere dieren tijdens een heerlijk ontbijtje. De lodges liggen tussen twee savannes en een leeuwenvlakte. Het kost een beetje maar dat is het dubbel en dwars waard!

Bekijk hier de romantische overnachting in de jungle

 

Romantische overnachting in de jungle

Huur een Retro Volkswagenbusje en ontdek de liefde!

Zijn jullie beide avonturiers en vinden jullie het leuk om ons mooie landje te ontdekken? Dan is deze optie perfect voor jullie! Keihard meezingen met de muziek, heerlijk zorgeloos toeren, even terugschakelen en jullie energie-level bijtanken. Stap in en rijd in originele retrostijl de horizon tegemoet! Het weekend is volledig verzorgd voor jullie, stappen jullie in?

Bekijk hier het Retro Volkwagenbusje arrangement

 

 

Huur een Retro Volkswagenbusje en ontdek de liefde!

Met jouw Valentijn onder de sterrenhemel

Een romantische nacht waarbij jullie samen onder de sterrenhemel kunnen slapen. Samen dromen, samen slapen en samen hemels ontwaken! De sterrenkubussen zijn vierkante huisjes met een gedurfd design die het mogelijk maken om vanuit je bed naar de sterren te kijken. De kubus is voorzien van een telescoop, zodat jullie samen heerlijk kunnen genieten. Ervaar hier de magie van de sterren, het is net alsof jullie even één nachtje in de wolken samen zweven. Het ultieme vrijheidsgevoel!

Bekijk hier de sterrenkubussen

 

Met jouw Valentijn onder de sterrenhemel

Bijzonder overnachten in een Luxe Fort Lodge

Een verborgen pareltje. Letterlijk! Deze bijzondere accommodatie is verscholen in het gras en ziet er op het eerste oog niet erg speciaal uit. Totdat je binnen stapt in dit torenfort uit 1845, oud en nieuw komen hier prachtig samen. De restauratie van het fort heeft zes jaar geduurd en dit is er zeker aan af te zien! Jullie hebben hier een prachtig uitzicht over de Waal.

Bekijk hier de Luxe Fort Lodge

 

Bijzonder overnachten in een Luxe Fort Lodge

Aan romantische plekken in ons landje krijg je niet genoeg!

Heel veel plezier en romantiek toegewenst!