Onvergetelijk uitje naar een Europees sportevenement

Tickets voor de Olympische Spelen in Parijs zijn niet meer verkrijgbaar. Gelukkig zijn er nog tal van andere sportevenementen die jaarlijks binnen Europa georganiseerd worden en meer dan een bezoek waard zijn voor de échte liefhebber. Bestel bijvoorbeeld AC Milan tickets om de prachtige Italiaanse voetbalsfeer van dichtbij te ervaren. Naast de sfeer in Italiaanse stadions is ook de sfeer in de Engelse- en bijvoorbeeld Duitse competitie onovertroffen. Het is ontzettend leuk om hier samen met vrienden of bijvoorbeeld je kinderen van te genieten tijdens een korte sportreis. Zeker voor het bezoek aan een Duitse voetbalwedstrijd geldt dat je op dezelfde dag nog heen en terug kunt rijden. Zo hoeft een sportreis niet duur te zijn! In dit artikel vind je meer inspiratie, wanneer je een Europees sportevenement van dichtbij mee wilt maken. 

Formule 1 steeds populairder binnen Europa

Niet alleen voetbal is een populaire sport, te zien aan de massale opkomst van fans in de Europese stadions. Datzelfde geldt voor de Formule 1. Het was al een populaire sport in landen als Italië, Duitsland en Groot-Brittannië. Met de successen van Max Verstappen volgen ook steeds meer Nederlanders de Grand Prix. Je kunt proberen tickets voor de race in Zandvoort te bemachtigen. Een andere populaire race op de kalender: de F1 van Oostenrijk. Jaarlijks komen honderden Nederlanders naar de Red Bull Ring, die oorspronkelijk de Österreichring werd genoemd. Wees op tijd met het boeken van je F1 Oostenrijk 2024 tickets, de vraag is vaak groter dan het aanbod. 

Grand Slams uit het tennis bezoeken

Heb je niets met voetbal en kan ook de Formule 1 je nauwelijks interesseren? Overweeg in dat geval een sportreis naar een van de Grand Slams uit het tennis. Kies bijvoorbeeld voor Wimbledon, met het heilige Engelse gras, of voor Roland Garros in Parijs. Heb je de tijd en het budget om wat verder van huis te gaan? In dat geval is een trip naar Australië (Australian Open) of Amerika (US Open) meer dan interessant. Rond de Grand Slams heerst een unieke, zeer prettige sfeer. Nette supporters, waarbij het vuurwerk zich voornamelijk op de baan zelf afspeelt. 

Tickets boeken via Nederlandse organisaties

Er zijn verschillende Nederlandse organisaties die tickets voor deze sportuitjes aanbieden. Afhankelijk van het sportevenement dat je bezoekt profiteer je hierbij van een aantal extra’s, zoals drankjes tijdens de pauze, kleine hapjes bij een wedstrijd, enzovoorts. Wees niet alleen op tijd met het boeken van de tickets, maar ook met dat van een hotel. 

Voel je als Max Verstappen

Lukt het nou toch niet om tickets voor de Formule 1 te scoren? Treur dan niet! Met een VR-bril in een race simulator verandert het spelen van een spelletje in een levensechte ervaring. Wind in je gezicht. De trillingen in je stoel. Een F1 stuur met Force feedback in je handen. De adrenaline giert door je lijf vanaf het moment dat je gas geeft. Door de toevoeging van VR in een officiële race simulator geloven je hersenen echt dat je met 300 km/h over het circuit scheurt. Avontuurlijke geesten die toch liever wat meer uitdaging zoeken kunnen bij Driving - fun een offroad parcours racen waar je maar liefst 60 minuten kunt quadrijden op krachtige quads. Je bent dan misschien niet bij de race, maar voelt je net als Max Verstappen!