5 Tips voor je zomervakantie

Je kan nooit vroeg beginnen plannen voor je zomervakantie! Met hopelijk mooi weer op komst is het ook tijd om leuke dingen te ondernemen. Hieronder geven wij 5 tips om het optimale uit je zomervakantie te halen.

Naar het strand

Nederland heeft een kustlijn van ruim 500 km met prachtige stranden. Met goed weer is het hier heerlijk vertoeven. Of je houdt van zwemmen, over het strand slenteren of relaxen bij een strandtent, het is allemaal mogelijk. Zandvoort aan Zee is onze favoriet! Klein tip: smeer je goed in.

Camper huren

Toch nog even weg tijdens de zomervakantie? Huur een camper en ga er op uit! Dit kan op mooie plekken in Nederland, maar mocht je genoeg tijd hebben, is het buitenland ook een aanrader. Via Goboony huur je makkelijk een camper voor binnen- of buitenland. Ervaar op deze manier de ultieme campervakantie en ontdek mooie bestemmingen.

Camper huren

Museum bezoeken

Helaas hebben we tijdens de zomer ook te maken met slecht weer. Dit is geen enkel probleem! Nederland telt ruim 630 musea dus de keuze is reuze. Bekijk de collectie aan stoomlocomotieven in het Spoorwegmuseum in Utrecht, bezoek de oudste botanische tuin van Nederland in Leiden of waan je in de ondergrondse Steenkolenmijn in Valkenburg.

Picknicken

Wie kan een heerlijke picknick tijdens een warme zomerdag weerstaan? Wij in ieder geval niet! Of je nou met je gezin bent of een groep vrienden, een picknick heb je zo klaargemaakt. Het leuke aan picknicken is dat het op veel plekken kan! Ga naar een park bij jou in de buurt, het strand of picknick in eigen tuin.

Picknicken

Varen

Om een bootje te huren heb je niet altijd een vaarbewijs nodig, dus tover jezelf om tot kapitein! Voel de wind langs je gezicht blazen en kom helemaal tot rust. Tijdens een vaartocht ben je er echt even helemaal uit en voelt zo’n dagje op de boot als vakantie. Nodig je vrienden uit en neem wat lekkers mee voor onderweg. Trossen los en gaan!