Beleef een dag golfen bij Bernardus: een dag vol mooie herinneringen

Als je een lekker dagje wilt golfen met je familie of vrienden, dan is het een goede keuze om dat bij Bernardus te gaan doen. Een dag bij Bernardus is echt onvergetelijk en je bent vast geneigd om het nog vaker te doen. Er hangt over het bedrijf een goede sfeer waardoor je gerust een hele dag op het terrein van Bernardus kunt blijven. Hieronder lees je precies welke mooie herinneringen jij kunt maken op deze onvergetelijke dag.

Beginnen bij het begin

Een dag golf bij Bernardus begint bij het warmspelen. Zo kun je bij Bernardus lekker een paar balletjes inslaan. Ze hebben een mooie range waar jij jezelf even helemaal kunt laten gaan. Werk nog even aan de goede swing en probeer de bal op de juiste manier te raken. Op die manier gaat het golfen straks een stuk beter en kun je gaan genieten van de rest van de dag. De range waarop je gaat oefenen is een open range die wel een dak boven je hoofd heeft. Daarnaast kun je tijdens het inslaan ook lekker gebruikmaken van de bar die aan de voorkant gelegen is. Mocht je jezelf niet in de drukte willen begeven, dan is er ook nog een optie om rustig aan de achterkant te oefenen met golf. Zo kun je je lekker voorbereiden voordat je begint aan het echte werk.

Veel mogelijkheden voor een bijzondere dag

Daarnaast heb je voor het golfen veel verschillende mogelijkheden die je kunt gaan doen. Zo kun je natuurlijk beginnen met rustig een paar ballen slaan op een range, maar je kunt er ook voor kiezen om een dagje te trainen op de verschillende slagen die je tegen kunt komen tijdens een potje golfen. Zo is er een grote training area aangelegd die volstaat met bunkers en andere obstakels die je bij golf tegen kunt komen. Je kunt vooraf een rondje oefenen, maar je bent ook zeker na je rondje welkom voor deze bijzondere ervaring.

Naast een oefenronde heb je natuurlijk ook de echte golfbaan waar jij ook zeker gebruik van mag maken. Zo heeft de baan achttien holes die je kunt gaan uitproberen. Het is natuurlijk leuk om dit met vrienden of familie op te pakken, strijdt tegen elkaar en kom erachter wie de beste golfslag heeft.

Geen golfer? Geen probleem!

Handig om te weten is dat wanneer je een lidmaatschap hebt en je hebt een partner die niet van golfen houdt, dan mag je partner ook gratis gebruikmaken van alle faciliteiten die Bernardus golf te bieden heeft. Op die manier kan je vrouw of man genieten van een lekkere sauna met alle voordelen van dien.

Zo hoef je dus niet per se een golfer te zijn voor deze bijzondere dag. Mocht een deel van de familie geen golf willen spelen, dan zijn er bij Bernardus nog veel meer faciliteiten waarvan je gebruik kunt maken. Ook na een potje golfen ben je vrij om gebruik te maken van alle faciliteiten. Zo kun je de dag bijvoorbeeld beginnen met een overheerlijk bezoekje aan een van de sauna’s of de hamam. Op die manier kun je ontspannen de dag beginnen en kun je er weer helemaal tegenaan.

Daarnaast kun je ook gebruikmaken van een warm buitenzwembad waar je een heerlijke duik kunt maken. Ook na het golfen kun je gebruikmaken van dit zwembad, mocht je dus nog lekker willen ontspannen dan heb je de mogelijkheid om dat te doen bij Bernardus.

Als laatste kun je nog sportiever worden bij Bernardus, je krijgt namelijk ook toegang tot een tennisbaan, waar jij je tennisskills kunt laten zien. Verder is er ook nog de ruimte om jezelf te ontwikkelen in een fitnessruimte. Kortom, er is bij Bernardus veel ruimte om te doen wat je wilt op een onvergetelijke dag!