Uitjes die wel mogen in 2020!

De herfst vraagt er om dat we naar buiten te gaan. Met alle beperkingen vergeet je bijna dat er nog heel veel is wat wel mag. Zo geniet je dus de komende weken optimaal van de herfst. 

Uitjes die wel mogen in 2020!

Wandelen & herfstbladeren schoppen

De herfst is natuurlijk dé periode om lekker te gaan wandelen. Sjaal en schoudertas om en struinen maar. Ga je beukennootjes en eikels rapen of met je kinderen door de bladeren schoppen? Genieten van de bomen die langzaam van kleur veranderen of doe een wedstrijdje wie de mooiste herfstfoto maakt. En bij thuiskomst maar je homemade chocolademelk liefst met cake of appeltaart erbij natuurlijk.

Wandelen & herfstbladeren schoppen

Fietsen of biken door het bos

Mag je je teamsport niet meer doen? Geen nood. Gebruik deze tijd om naar buiten te gaan en je energie en uithoudingsvermogen een boost te geven. Sportkleding en je sport bh met voorsluiting uit de kast en go! Ga je een fietstochtje maken, alleen, met zijn tweetjes of met het gezin? Of kies voor stoer biken door de bossen? Hoe dan ook je komt met meer energie terug dan dat je wegging.

Fietsen of biken door het bos

Quality time

Je mag dan misschien niet zoveel mensen uitnodigen maar dat geeft je dus wel de gelegenheid om quality time te plannen met die ene vriendin of dat leuke vrienden stel. Nodig ze thuis uit om bij je te komen eten of een lang middag of avond bij te kletsen. Even echt tijd voor elkaar. Ook met je partner of kinderen kun je zo’n avond plannen. Telefoons uit en genieten. 

Quality time

Wijnproeverij @ home

De herfst leent zich prima voor gezelligheid en daar hoort wijn drinken zeker bij. Nog leuker is het om verschillende wijnen in te slaan en een proeverij te houden. Zorg wel dat de wijnen op de goede temperatuur geschonken worden. Met een volle wijnklimaatkast, kaasjes en andere hapjes erbij ben je verzekerd van een top middag of avond. Dus genieten maar. 

Ps. bewaar je wijn niet zomaar in een gewone koelkast, hierbij is de temperatuur te laag en schommelt ook te veel. Met een speciale wijn koelkast heb je daar geen last van en is ook je rode wijn altijd op de juiste temperatuur.

Wijnproeverij @ home

Thuisdate

Hou je van uit eten gaan? Wees creatief en bestel voor het komend weekend bij jouw lievelingsrestaurant een compleet diner. Lekker optutten en een luchtje op, net als je anders zou doen. Alleen dek je nu vooraf thuis de tafel met je mooiste linnen en servies. Vergeet de kaarsjes niet natuurlijk. Muziekje aan en genieten maar. Nog een stapje verder? Zet dan een klein romantisch tafeltje ergens anders in je huis. Zo is het net alsof je even op vakantie bent. 

Thuisdate

Funcooking

Hou je van zelf koken. Dan is een lang diner bereiden natuurlijk een feest. Je kan het ook samen doen en er een funtime van maken. Met fondue, raclette, pannenkoeken of zelfs tajine maken aan tafel bijvoorbeeld. En je kunt elke keer een ander thema kiezen zoals, Chinees, Indisch, Italiaans, of Mexicaans. Ook gaan voor een bepaalde kleur is grappig.

Funcooking