Kamperen in Nederland: 5x de verrassendste Campings

Hey daar, kampeerliefhebbers en avonturiers! Ben jij klaar voor een geweldige tijd in de buitenlucht? Hier nemen we je mee op reis langs vijf geweldige kampeeruitjes die je niet wilt missen. Van Parc Buitengewoon tot De Kleine Wolf, we hebben de leukste plekjes voor jou uitgezocht. Inclusief handige do’s & don’ts voor jouw avontuur ;)

Parc Buitengewoon - Genieten van het buitengewone

Een camping met een vleugje magie! Dit paradijselijke kampeerterrein biedt een verfrissende mix van rust en avontuur. Met prachtige bossen om te verkennen, schilderachtige wandelpaden om te volgen enkabbelende beekjes om naast neer te strijken, zul je jezelf hier zeker thuis voelen.

Don’t: Vergeet niet om insectenspray mee te nemen, anders word je misschien de hoofdgast op een muggenfeestje!

Parc Buitengewoon - Genieten van het buitengewone

Outside Inn - Voor buitenliefhebbers met een knipoog

Bij Outside Inn draait alles om het omarmen van het buitenleven met een speelse twist. Deze camping staat bekend om zijn unieke accommodaties, zoals boomhutten en retro caravans. Speciaal voor kampeerliefhebbers met een vleugje luxe zonder concessies te doen aan je dagelijkse comfort. Vergeet je zonnebril niet, want hier schijnt de zon altijd (oké, bijna altijd).

Do: Maak een wandeling naar het nabijgelegen meer en probeer stand-up paddling. Het is niet alleen een geweldige workout, maar ook een kans om te pronken met je evenwichtsgevoel (of het gebrek daaraan).

De Schatberg - Voor het hele gezin

Bij de Schatberg draait het allemaal om het creëren van waardevolle herinneringen met het hele gezin. Of je nu gaat kamperen in een tent, caravan of luxe chalet, er is voor elk wat wils. Hier heb je alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie samen. Kamperen en entertainment gaan op deze plek hand in hand, ook voor tijdens de regenachtige dagen!

Do: Breng een paar extra schoenen mee! Met zoveel waterpret op De Schatberg wil je niet met natte voeten rondlopen. Sokken zijn de ‘schat’ voor gelukkige kampeerders!

Netl Camping Kallumaan - Verbind je met de natuur

Deze camping is een paradijs voor avonturiers, een echte must-visit. Op dit terrein kan je kanoen en kajakken op het meer en nog veel meer verrassingen ontdekken, er is altijd wel iets wat je nog niet gezien hebt. Als de nacht valt, kun je genieten van een knapperend kampvuur en je laten betoveren door de sterrenhemel. Je kan hier kamperen in een tent, maar ook slapen in bijzondere accommodaties zoals een huisje of een vlot! Ps. Dit is tevens de camping waar het welbekende festival Wildeburg zich huisvest.

Do: Breng je fiets mee! Er zijn prachtige fietsroutes op Camping Kallumaan die je meenemen in de omgeving.

De Kleine Wolf - Een feest voor kampeerfans

Een populaire camping in het prachtige Overijssel, deze mag zeker niet op de lijst ontbreken, Met ruime kampeerplekken, caravans en campers en andere accommodaties. Er zijn mega veel recreatieve activiteiten en het animatieteam zorgt voor vertier tijdens jouw verblijf! De Kleine Wolf staat garant voor een gezellige en levendige kampeerervaring. Dus pak je spullen in en maak je klaar voor een feestelijk kampeeravontuur dat je niet snel zal vergeten!

Don’t: Vergeet niet om je beste danspasjes uit de kast te halen en mee te doen aan de karaokeavond! Geef je innerlijke diva een kans.

De Kleine Wolf - Een feest voor kampeerfans

Go Camping!

En zo, beste kampeerliefhebbers, hebben we vijf fantastische kampeeruitjes voor je op een rijtje gezet. Pak je tent en kampeeruitrusting en ga op avontuur in de prachtige natuurlijke oases die Nederland te bieden heeft. Geniet van het buitenleven hoe jij dat het liefste doet en maak samen herinneringen. Veel plezier in ons mooie kikkerlandje!