MiniHaven de Schatberg

Sevenum

Ons verhaal begint 55 jaar geleden (in 1965 om precies te zijn) met de aanleg van de Midden Peelweg. Door zandafgravingen ontstond er een mooie zwemvijver voor de inwoners van Sevenum. De Schatberg was al snel een begrip in de omgeving en is sindsdien alsmaar gegroeid. Van zwemvijver tot buitenbad met restaurant en zo verder tot het veelzijdige vakantiepark dat het nu is.

De Schatberg is nu een plek waar je écht het hele jaar door heerlijk kunt genieten. Met je partner, je gezin of met de hele familie. Zowel ons bungalowpark als de camping zijn het hele jaar door geopend en zowel bij goed als slecht weer kun je je op ons park goed vermaken. Wij streven ernaar om aan ieders vakantiegevoel tegemoet te komen en blijven continu in beweging om onze gasten iedere keer weer te kunnen verbazen. Dat is onze passie.

Laat je op ons park verbazen door de uitgebreide keuze aan luxe accommodaties, kampeerplaatsen, alle faciliteiten én de vele activiteiten. Verblijf tijdens je vakantie in een compleet ingerichte bungalow, een chalet of kom (luxe) kamperen op één van onze prachtige kampeerplaatsen.

Maak samen met familie of vrienden mooie verhalen en herinneringen. Met meerdere eet- en drinkgelegenheden, zwembaden, verschillende binnen- en buitenactiviteiten en het hele jaar door animatie en entertainment is er voor iedereen meer dan genoeg te beleven op De Schatberg.

Tot op de dag van vandaag komen inwoners uit Sevenum en andere plaatsen in de omgeving zwemmen in de zwemvijver die het begin van De Schatberg symboliseert. Ook het binnen- en buitenzwembad trekt veel bezoekers uit de omgeving, net zoals veel andere faciliteiten op en rond ons park, zoals de restaurants en de midgetgolfbaan.

Google Maps

Adres

MiniHaven de Schatberg
Middenpeelweg 5
5975 MZ Sevenum

Uitjes in de buurt

Adinkerke (België)
PlopsaquaPlopsaqua
Haßloch (Duitsland)
Holiday ParkHoliday Park
Zillebeke (België)
Van € 23,00. Nu voor € 17,25
Bellewaerde ParkBellewaerde Park
Wavre (België)
Walibi BelgiumWalibi Belgium
Lichtaart (België)
Ticket vanaf € 21,90
BobbejaanlandBobbejaanland
Marne la Vallée (Frankrijk)
Disneyland ParisDisneyland Paris

Reviews van MiniHaven de Schatberg

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.