Uitjes via een smartphone? Het kan tegenwoordig!

Wie nog denkt dat je voor een uitje met het gezin naar een fysieke locatie moet gaan, heeft het mis! Tegenwoordig organiseer je uitjes heel eenvoudig digitaal. Denk bijvoorbeeld aan een gezellige borrel in een virtuele omgeving. Je loopt hier rond, hebt de mogelijkheid om muziek te maken en ontmoet kennissen en familie. Door je webcam aan te zetten, kunnen zij je makkelijker herkennen en direct een leuk gesprek met je voeren! Ook een uitje naar een museum behoort tot de mogelijkheden. Verschillende musea bieden je de mogelijkheid om hier virtueel rond te lopen. Ideaal, in tijden waarin musea en andere gelegenheden gesloten zijn. 

Uitjes via een smartphone? Het kan tegenwoordig!

Wandelen door de natuur via je telefoon of laptop

Naast de mogelijkheid om een museum te bezoeken via een laptop of mobiele telefoon, kun je ook een fraaie wandeling door de natuur maken. Open Google Street View eens, om een wandeling naar keuze te maken. Enig nadeel; Google maakt doorgaans geen beelden buiten de autowegen om. Een goed alternatief voor een dergelijke wandeling is een rondje door de dierentuin. Je kunt bij verschillende dierentuinen via een webcam volgen wat je favoriete dieren hier uitspoken. Breng een bezoek aan het verblijf met de olifanten, of geef de panda’s in Ouwehand een virtuele knuffel!

Wandelen door de natuur via je telefoon of laptop

Bezoek een digitaal concert met je gezin

Een derde optie is een bezoek aan een virtueel concert. Er zijn diverse artiesten die zo’n concert organiseren voor hun fans. Bij sommige van deze concerten koop je vooraf een entreeticket. Andere concerten zijn gratis te bezoeken. De meeste digitale concerten worden aangekondigd via de kanalen op sociale media van artiesten. Houd ze in de gaten om het concert van je favoriete zanger of band niet te hoeven missen. 

Bezoek een digitaal concert met je gezin

Geschikte telefoon voor digitale uitjes

Om deel te kunnen nemen aan de verschillende digitale uitjes, heb je een goede smartphone nodig. Kies bijvoorbeeld voor de nieuwste iPhone van Apple, of koop begin 2021 de nieuwste Samsung. Zodra het toestel op de markt komt, kun je via onder meer Vodafone.nl een pre-order voor het toestel plaatsen. Zo hoef je niet lang te wachten, voordat je de nieuwste telefoon van Samsung in huis hebt! Het toestel is naar alle waarschijnlijkheid krachtig genoeg om deel te kunnen nemen aan de digitale uitjes. Welke (digitale) uitjes heb jij voor 2021 op de planning staan? 

Geschikte telefoon voor digitale uitjes