De leukste teambuilding uitjes na Corona

Voor vele bedrijven is het een ontzettend lastige tijd. Naast dat vele branches nauwelijks omzet meer kunnen draaien, werken er ook heel veel mensen vanuit huis. Niet alleen de communicatie verloopt hiermee stroever, ook het teamgevoel neemt af. Na de crisis kan het teamgevoel dus wel een boost gebruiken, daarom presenteren wij: de 5 leukste teambuildinguitjes voor na de Corona Crisis!

De leukste teambuilding uitjes na Corona

Top 5 van de leukste Teambuilding uitjes

1. Mission Impossible
Bij dit programma onderneem je stoere en spannende activiteiten. Spring van een 16 meter hoge vrije val simulatie, beklim onze YOLO-toren en neem de langste zipline van Nederland. Het lijkt onmogelijk maar met wat tips en aanmoediging van je collega’s kom je al snel een heel eind.

2. Wipeout
Ken je de fragmenten van de hilarische tv-show Wipeout nog? Dit is namelijk wat je gaat doen. Je onderneemt 6 uitdagende en spectaculaire obstakels gebaseerd op de tv-show. Lukt het jou om alle obstakels te overwinnen? Dan ben jij de absolute koning van de dag. Een aanrader voor de echte stuntmannen en waaghalzen.

3. Tuktuk Bingo Rally
Ga je liever voor iets minder sportiefs? Maak dan een rit door de prachtige Betuwe in een tuktuk. Ontdek het mooie natuurgebied, dat bekend staat om zijn vele riviertjes, weilanden, bossen en pittoreske dorpjes. Het rijden op zich is al een hele ervaring, maar we geven het nog een extra dimensie. Je gaat op pad met een bingokaart en moet onderweg zo veel mogelijk nummers zien te verzamelen door uitdagende opdrachten te voltooien.

4. VR Escape Game | La Casa de Papel
Gebaseerd op de serie La Casa de Papel kun je nu een fantastische Virtual Reality game spelen. In deze game ben jij de crimineel en ga je de grootste bank van Spanje beroven. Probeer samen met je teamgenoten in korte tijd zo veel mogelijk geld te stelen, zonder gepakt te worden door de politie. Na afloop van het spel kun je het gewonnen geld inzetten bij het casino, het team met de meeste fiches wint!

5. Expeditie Robinson
De enige echte proeven van Expeditie Robinson komen naar Nederland! Al meer dan 20 jaar is Expeditie Robinson een van de meest gevolgde televisieprogramma’s. Elk jaar zien we weer de meest te gekke proeven en eilandraden voorbijkomen en we zouden deze proeven toch wel eens zelf willen proberen. Vanaf najaar 2020 is dit mogelijk en dit is dus jouw kans om de proeven te ondernemen.

De keuze is natuurlijk reuze wanneer het gaat om teambuilding uitjes. Ook is het niet noodzakelijk om de deur uit te gaan met alle collega's en zijn er nog vele anderen opties. Denk bijvoorbeeld aan een super vrijmibo (vrijdagmiddagborrel). Hier kan je het zo gek niet bedenken. Speel spellen met elkaar zoals 30 Seconds of organiseer een Roast. Uitjes.nl heeft ooit een Roast georganiseerd over de baas van Uitjes.nl en dit was in één woord GE-WEL-DIG! 

Na de coronacrisis is het natuurlijk erg belangrijk om een goede sfeer te creëren in het team waardoor iedereen weer met volle motivatie aan het werk gaat. Wij als Uitjes.nl hopen je wat inspiratie te hebben gegeven.

Heel veel plezier bij jullie Teambuilding Uitje!

Top 5 van de leukste Teambuilding uitjes