Een dagje Amsterdam plannen? Plan dan ook je parkeerplek!

De kans is niet heel groot dat je op korte termijn al lekker een dagje naar Amsterdam kunt gaan. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat je niet alvast kunt gaan plannen. Je kunt nu rustig de tijd nemen om te bepalen waar je naartoe wilt. Wat je allemaal wilt zien en beleven. Je komt waarschijnlijk tot de ontdekking dat je niet genoeg hebt aan maar één dagje Amsterdam. Er is zoveel te zien in deze stad, je kunt er zoveel doen… Als je dan een dagje Amsterdam plant, denk dan ook alvast goed na over je vervoer. Als je met je eigen vervoer naar de stad komt, dan kan het vinden van een goede parkeerplek voor hoofdbrekens zorgen. Toch is dat niet nodig.

Een dagje Amsterdam plannen? Plan dan ook je parkeerplek!

Met Q-park heb je altijd een goede parkeerplek

Q-park heeft veel verschillende parkeergelegenheden in het centrum maar ook net daarbuiten. Het is dus een kwestie van bepalen waar je in Amsterdam naartoe wilt en daar kun je je parkeerplek op afstemmen. Parkeren Amsterdam staat nu niet direct bekend als goedkoop. Toch kan je op de parkeerplaatsen van Q-park al vanaf € 15,00 per 24 uur terecht. In het centrum betaal je slechts € 25,00 voor 24 uur. Dat is niet alleen niet duur, het scheelt ook veel gedoe. Je reserveert en betaalt je parkeerplek online, je weet dan zeker dat je een parkeerplek hebt.

Met Q-park heb je altijd een goede parkeerplek

Stap over in de tram, metro of bus

Amsterdam is een fantastische stad, maar er met de auto door gaan is niet echt een optie. Kies daarom voor een P+R met een bus-, metro- of tramhalte in de buurt. Je kunt dan heel ontspannen de stad in en deze ontdekken, zonder de stress van het zelf moeten rijden in de drukte. Je komt met het openbaar vervoer in iedere uithoek van de stad. Heb je een parkeerplek in het centrum? Dan kun je er natuurlijk ook voor kiezen om direct te gaan wandelen.

Stap over in de tram, metro of bus

Onbezorgde dag in Amsterdam

Een dagje Amsterdam is lang niet voor iedereen hetzelfde. Er is immers zoveel te doen! Je kunt er heerlijk winkelen of naar een van de markten zoals de Albert Cuypmarkt, de Waterloopleinmarkt of de Bloemenmarkt. Je kunt er musea bezoeken als het Rijksmuseum, het Amsterdam Museum of het Anne Frank Huis. Ga je er met je kinderen naartoe? Kies dan bijvoorbeeld voor NEMO of, natuurlijk, Artis. Om er een echt lekker dagje van te maken ga je natuurlijk ergens lekker lunchen en/of dineren. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over het bijvullen van de meter. Dat heb je vooraf al geregeld!

Met al deze handige tips kan een onbezorgde dag Amsterdam beginnen. Maak er een mooie dag van. 

Onbezorgde dag in Amsterdam