Kinderfeestjes: De toppertjes!

Bij kinderfeestjes denk je al gauw aan de standaard uitjes. Gezellig met de kinderen naar het zwembad voor een discozwemfeestje of naar de bowlingbaan. Het meest voorkomende kinderfeestje is toch wel met ze alle naar een mega speelpark. Gaan we deze keer naar Ballorig of kiezen we toch een keer voor TunFun? De creatieve ouders bedenken leuke activiteiten voor thuis. Met de kinderen knutselen, een filmmiddag of een workshop speciaal voor kinderen. Het welbekende slaapfeestje met bijhorend kussengevecht is er ook één voor in de boeken. Maar het is tijd voor wat nieuws! Of je nou een sportief, creatief of muzikaal kind hebt. Wij hebben de meest bijzondere kinderfeestjes uitgezocht om je kind met zijn vriendjes een onvergetelijke dag te bezorgen op zijn of haar verjaardag!

Kinderfeestjes: De toppertjes!

Zeemeermin of haai voor een dag?

Je kan natuurlijk voor de kinderen een filmmiddag organiseren en de geweldige klassieker De Kleine Zeemeermin kijken. Gezellig met alle kinderen op de bank met een grote bak popcorn erbij. Maar dat is misschien wat ouderwets. Hoe geweldig is het voor de kids om zelf een middag zeemeermin of haai te kunnen zijn? Dat klinkt nu al als een uniek kinderfeestje! Onder begeleiding van een instructeur wordt de kinderen geleerd hoe je een echte zeemeermin, meerman of haai kan zijn. Je krijgt zelfs een echte zeemeerminnenstraat waardoor je echte onderwateravonturen kan meemaken. Dat zal in het begin wel een beetje wennen zijn, maar na een middag oefenen zijn er een stel nieuwe zeemeerminnen en meermannen ter wereld gekomen. Voor de meiden een echt droomfeestje natuurlijk met de zeemeerminnen. Voor de stoere jongens en meiden zijn er ook zwarte haaienstaarten waardoor je het feestje omtoverd in tot een geweldig haaienzwemfestijn! 

Ben jij nou helemaal geinspireerd geraakt en wil je een zeemeerminnenfeestje organiseren? Kijk bij ons op de website voor meer informatie: zeemeerminuitje organiseren

Zeemeermin of haai voor een dag?

VR Racing Feestje

VR-racing is pas echt de toekomst! In onze tijd hadden wij nog nooit gehoord van Virtual Reality gaming en nu is het helemaal hot. Dus gegarandeerd dat de kinderen dit top vinden! Verzamel de kids in de auto en race op de ouderwetse manier naar een VR-cafe. Eenmaal aangekomen kan de spanning beginnen! Ga zitten in je racestoel, zet de VR-bril op, start de motor en voel hoe indrukwekkend het is om met 300 kilometer per uur over een circuit te scheuren. En niet alleen jongens vinden racen leuk hoor, de meiden kunnen de bochten even scherp maken! Het virtual reality racen is super realistisch doordat je in een kuipstoel zit waar een stuur, pedalen en bijbehorende VR-bril aan bevestigd is. Hierdoor ervaar je echt hoe het is om een in race-auto te zitten. In de VR-Racing-Room strijd je tegen elkaar op het cicruit (terwijl je in dezelfde ruimte zit) voor de hoofdprijs. Is jouw kind de volgende Max Verstappen? 

Klik hier als je een VR Race Kinderfeestje wilt organiseren of meer informatie wilt. 

VR Racing Feestje

Creatief kinderfeestje in de natuur!

Dit kinderfeestje is zeer geschikt voor de crea bea's onder ons. Als jouw kind helemaal warm wordt van de natuur, bloemen en knutselen dan is dit een geschikt kinderfeestje voor hun. Bij de Pluktuin in Amstelveen kunnen kinderen helemaal losgaan in de tuin, het atelier of in de kas! Dus je hoeft ook geen rekening te houden met het weer want het feestje kan ten alle tijden doorgaan. De kids kunnen bloemen gaan plukken, spiegels mozaieken of een robot timmeren! De Pluktuin biedt diverse workshops aan speciaal voor kinderen; vasen of bloempotten schilderen, een sprookjesboom maken of speciaal iets voor de vogeltjes. Het kan allemaal! Het kinderfeestje kan worden afgesloten met een lekkere hotdog, pannenkoek of cupe cakes versieren maar dat is alleen optioneel en hoeft dus niet. 

Wil jij binnenkort gezellig een knutselfeestje of bloemen plukken met de kids, klik dan hier

Creatief kinderfeestje in de natuur!

Voetballen en midget golfen in één? Kan dat...

Wij hebben een heel uniek uitje gevonden die bij de jongens en stoere meiden zeker in de smaak gaat vallen, namelijk; midget voetgolfen! Ja, je leest het goed. Dit is een combinatie van midget golfen en voetballen. En wat moet je daar dan bij voorstellen? Nou, dat zullen we je even uitleggen. Het is een oase aan voetballen máár dan kleinschaliger want je doet dit op midgetgolf banen. Het is ideaal om je techniek te verbeteren en gewoon heel veel plezier te hebben! Er zijn 18 spectaculaire holes waar je moet afwisselen tussen volleys, lobjes, omhalen, trappen en koppen. Wil je samen nog een potje echt voetballen, panna knock-out of voetvolleyen dan is er een grote indoor voetbal arena waar jullie nog vele balletjes kunnen natrappen. En eindelijk na al die tijd komen jullie erachter wie er nou echt het hardste kan trappen want er is een 'Snelheidsmeter' aanwezig! De laatste banen zijn echte finales! 

Is dit het ideale kinderfeestje voor jouw kids, klik dan hier

 

Voetballen en midget golfen in één? Kan dat...

Sportief kinderfeestje

Skaten dat kennen we wel maar ken jij stuntskaten al? In twee uur tijd krijgen de kids de basistechnieken van het stuntskaten onder de knie. Wanneer iedereen zelfverzekerd is en goed kan vallen (dat hoort er natuurlijk wel een beetje bij) dan is het tijd om de trucjes te oefenen. Doordat de instructeur eerst de kinderen leert hoe ze goed kunnen vallen zonder pijn gaan ze over op het oefenen van de skills. Vallen en opstaan is het feestmotto! Vanaf de 7de verjaardag mag je dit feestje organiseren voor je kids. Bij thuiskomst kan iedereen lekker opscheppen over hun skills en kunnen ze de trucjes die ze hebben geleerd showen aan het thuisfront. Gegarandeerd plezier!

Wil jij dit sportieve kinderfeestje organiseren, klik dan hier

Sportief kinderfeestje

Legaal op de muren spuiten!

Voor de kleine Picasso's thuis is dit een droom die uitkomt; legaal de muren bekladderen! Tijdens deze graffiti workshop leren de kinderen de kunst van graffiti en hoeveel plezier je kan hebben tijdens het maken van kunst. De kinderen krijgen eerst een presentatie over de graffiti kunst, geschiedenis en diverse spuittechnieken. Na deze leuke informatieve presentatie gaan ze samen met de graffiti-artiest een ontwerp maken en krijgen alle kids een eigen paneel om te bespuiten. Iedereen mag dus zijn of haar eigen kunstwerk mee naar huis nemen! De jarige krijgt natuurlijk een leuk extraatje inclusief een cadeautje. Dat gaat een gezellige creatieve middag worden. 

Is dit het ideale kinderfeestje voor jouw Picasso? Klik dan hier.  

Legaal op de muren spuiten!

Kinderfeestje organiseren

Nou dat waren heel wat unieke uitjes voor een gezellig kinderfeestje. Nog een paar belangrijke tips als je een kinderfeestje gaat organiseren zijn; 

  • Begin ruim van te voren met organiseren
  • Prik een datum en communiceer deze ruim op tijd met de ouders van de uitgenodigde kids
  • Denk na over het vervoer. Is er toevallig iemand die als taxi kan dienen?

En het allerbelangrijkste: denk aan je kind en betrek hem of haar erbij. Het gaat er tenslotte om dat zij een top dag beleven! 

Heel veel succes met het organiseren van jullie kinderfeestje! 

Kinderfeestje organiseren