Stuntskaten kinderfeest

Amsterdam
Thisissoul
Overtoom 327
1054JM Amsterdam

Een feestje duurt 2 uur. We beginnen rusting aan met het opbouwen van de les door val oefeningen te doen. Als iedereen goed kan vallen dan is het zelfvertrouwen er om wat trucjes te oefenen. Door de val oefeningen weet wat je moet doen mocht het mis gaan. Daarna gaan we over op het oefenen van je skills. 
Halverwege hebben we een pauze zodat iedereen even kan uitrusten en wat kan drinken (zelf mee te nemen) Het tweede gedeelte van de les mag iedereen vrij skaten en zelf oefenen wat ze net geleerd hebben onder begeleiding van de leraar

Het mag al vanaf je 7e verjaardag en het is leuk voor zowel kinderfeestjes als tienerfeestjes!

We kunnen het feestje overal geven waar een skatepark is. Op een platte verharde grond zoals sommige sportvelden of een stadspark kan ook als er geen skatepark beschikbaar is, dan focussen we gewoon op wat andere skills. 

 

Mocht het regenen op het tijdstip van het feestje dan kunnen we niet buiten skaten. Het kan dan soms mogelijk zijn om een gymzaal te huren of om uit te wijken naar een Indoor Skatepark. Hiervoor komen er extra kosten bij. Hou de voorspellingen dus in de gaten dan kunnen we 2 dagen van te voren bellen om alternatieven bespreken.

Wij hebben skates en kniebescherming voor iedereen. Hiervoor hebben we van te voren de schoenmaten nodig.

 

 

Bezoek de website >>

kinderfeestje
stuntstaten buiten
Amsterdam skaten

    Reviews van Stuntskaten kinderfeest

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden