Verre uitjes voor de avonturier en vakantieganger

Vaak denken we bij uitjes aan dagtripjes war je hooguit een uurtje of twee voor hoeft te rijden. Het is ook mogelijk om een uitje meerdere dagen te laten duren. Denk bijvoorbeeld aan een weekendje weg naar een stad in Nederland zoals Utrecht. Een bestemming op een grote afstand overwegen we vaak niet. Het overwegen van een bestemming in het buitenland is het zeker wel waard!

Een perfecte verrassing voor je partner of vrienden

De buitenlandse bestemmingen voor een uitje of weekendje weg overwegen we vaak minder snel vanwege de hoger kosten. Vakantiedealz kan het je hierin gemakkelijker maken. Hier vind je namelijk alle mogelijke goede deals voor korte en lange vakanties naar vrijwel iedere bestemming. Dit maakt het aantrekkelijker om iemand te verrassen met een uitstapje naar een verdere bestemming. Kies bijvoorbeeld voor een stedentrip naar een stad in Europa zoals Barcelona of Parijs. Dit zijn uitstekende bestemmingen om met je partner heen te gaan.

Actieve en avontuurlijke bestemmingen

Buiten stedentrips naar belangrijke steden in Europa zijn er ook diverse mogelijkheden voor avontuurlijke mensen. Zo kun je bijvoorbeeld een weekend of midweek naar de Ardennen. Ontdek de natuur door te wandelen naar de toppen van heuvels voor een prachtig uitzicht. Of maak je vakantie helemaal avontuurlijk met een van de vele outdooractiviteiten die hier volop te ondernemen zijn. In ons andere buurland, Duitsland, kun je hier ook volop van de mogelijkheden genieten.

Even volop cultuur snuiven

Voor de vakantieganger die van cultuur houdt kun je ook terecht in onze buurtlanden. Wat dacht je van een weekend verblijven in een van de kastelen in Duitsland? Nog niet zo ver over de grens vind je al veel gebieden met rivieren, heuvels en bossen. Bovenop deze heuvels zie je al snel verschillende kastelen. In sommige van deze prachtige kastelen kun je ook overnachten, shows bijwonen of leren over de geschiedenis.

Toch even naar de zon en het strand

Wil je graag ergens heen en heb je zin in een uitje, maar wil je vooral ook ontspannen? Dan kun je ook een paar dagen naar de zon en het strand. Dit is vaak niet het hele jaar door mogelijk, maar zeker een aanrader. Met super last minute deals kun je vaak voor een klein bedrag toch even naar de zon. Ontspan op het strand en geniet van het geluid van de golven.

Probeer niet alles in één bezoek te zien

Wil je cultuur en strand combineren? Dan is een bezoek aan steden zoals Barcelona zeker aan te raden. Vul de dagen die je hebt met de absolute highlights voor jouw persoonlijke beleving. Een uitje duurt vaak op zijn langst een lang weekend. Dit kun je natuurlijk ook verlengen zodat je alles kunt zien en doen wat je graag wilt. Wil je toch liever maar een dag of drie gaan? Ga er dan vanuit dat je niet alles kunt zien dat je wilt zien. Nog meer reden om op een later moment nog een ver uitje te plannen!