Ontdek de leukste vrijetijdsbesteding in Nederland: De mooiste suproutes!

Nederland staat onder andere bekend om zijn schilderwaardige landschappen en uitgestrekte rivieren, waardoor het een paradijs is voor echte outdoor liefhebbers. Of je nu de rust van de natuur tot je wilt nemen, op zoek bent naar een avontuurlijke dag of gewoon wilt genieten van een ontspannen dag op het water, Nederland heeft voor ieder wat wils. Een van de meest boeiende manieren om de Nederlandse wateren te verkennen, is door te kiezen voor de suproutes. Suppen, ook wel bekend als peddelen, is dé watersport die je op een actieve manier de omgeving laat verkennen. We hebben een aantal van onze favoriete routes in Nederland voor jullie uitgekozen en kunnen jullie verzekeren dat deze geselecteerde suproutes een geheel nieuw beeld van ons kikkerlandje zullen geven.  

De Wateren van Giethoorn

Giethoorn, ook wel bekend als "Venetië van het Noorden", staat bekend om zijn schilderachtige wateren, oud Hollandse boerderijen en adembenemende landschappen. Het is de perfecte bestemming voor een ontspannen dagje peddelen op een opblaasbaar supboard. Terwijl je door de rustgevende kanalen navigeert, omringd door groene oevers, zul je worden betoverd door de schoonheid van Giethoorn. Op de wateren van Giethoorn ontdek je zowel de prachtige stad als zijn prachtige natuur. 

De Maas

De Maas slingert door het prachtige landschap van Zuid-Nederland, langs allerlei charmante dorpjes, historische kastelen en rustgevende landschappen. Peddel langs de oevers van de Maas op je opblaasbare sup board en laat je betoveren door het prachtige, schilder waardige landschap.

De Biesbosch

Voor natuurliefhebbers is de Biesbosch een echt sprookje. Dit grote natuurgebied, gevormd door rivieren, biedt een overvloed aan planten en dieren om van te genieten. Peddel rustig door de kronkelende waterwegen van de Biesbosch op je opblaasbare sup board en laat je verrassen door de diversiteit van het landschap. 

De grachten van Amsterdam

De kans om Amsterdam te ontdekken op de meest unieke manier, is vanaf het water. Verken de kenmerkende grachtenpanden en bruggetjes vanuit de historische grachten. Sup langs de knusse steegjes en geniet eventueel zelf ook van een ijskoud drankje langs de grachten. Het verkennen van Amsterdam op een sup board is een echte must. Suppen door Amsterdam is dé manier om in alle rust Amsterdam volledig tot je te nemen. 

Ontdek Nederland vanaf het water

Of je nu een avontuurlijke ontdekker bent of gewoon op zoek bent naar een relaxte dag uit, het verkennen van Nederland op een sup board is een ervaring die je niet mag missen. Met hoogwaardige opblaasbare sup boards van ben je verzekerd van stabiliteit, duurzaamheid en comfort, zodat je met volledig vertrouwen de wateren van Nederland kunt ontdekken. Pak je peddel, haal je opblaasbare sup board tevoorschijn en ga eropuit om de prachtigste routes in Nederland te verkennen!

De Partner voor je sup avonturen

Bootman.nl is dé bestemming voor alle liefhebbers van watersport. Met een breed assortiment aan hoogwaardige opblaasbare sup boards en diverse andere watersportuitrustingen zijn ze er klaar voor om jouw avontuur onvergetelijk te maken. Of je nu beginner bent of al veel ervaring hebt, bij Bootman.nl vind je alles wat nodig is voor een fantastische dag op het water. Maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur vol watersport plezier!