5 coronaproof uitjes in Gelderland

Zoek je een coronaproof uitje in Gelderland? Gastblogger Lieke van Reisjager zette 5 tips voor je op een rij! Ook in deze tijd zijn er namelijk nog genoeg leuke coronaproof uitjes die je in Gelderland kunt doen!

5 coronaproof uitjes in Gelderland

1. Rijd een autopuzzeltocht

Op verschillende plekken in Gelderland kun je een autopuzzeltocht maken. Wat dacht je van een Gelderse Kastelen route of een Achterhoekse Landgoederen route? Met het ‘bolletje pijltje’ systeem volg je de route, onderweg beantwoord je vragen en speel je de autobingo! Een leuk uitje voor alle leeftijden.

1.	Rijd een autopuzzeltocht

2. Ga op pad met de E-loopfiets

Wil je een keer wat anders dan je eigen fiets? Check dan de E-loopfiets die je op de Veluwe kunt huren! Een soort combinatie tussen een step, fiets en loopband. Dat klinkt ingewikkeld, maar is vooral iets dat je zelf moet ervaren.

2.	Ga op pad met de E-loopfiets

3. Huur een Tuk Tuk

In het Gelderse Laren kun je een echte Tuk Tuk huren! Extra fijn is dat het elektrische Tuk Tuks zijn: wel het plezier, niet de stank en het lawaai. En extra luxe: ze hebben stoelverwarming. Bij slecht weer kunnen de zijkanten dichtgemaakt worden. Een superleuk coronaproof uitje om met je eigen gezin te doen.

3.	Huur een Tuk Tuk

4. Maak een e-chopper tour

Een bijzondere manier om de Betuwe te ontdekken: op de e-chopper! Je huurt de e-chopper voor 2 uur en volgt een route die ongeveer 1,5 uur duurt. Zo heb je onderweg ook nog tijd om lekker te picknicken of voor een coffee tot go. Zeker een aanrader als je een coronaproof uitje in Gelderland zoekt.

4.	Maak een e-chopper tour

5. Fietsen op de tandem

Het klinkt misschien wat ouderwets, maar het blijft leuk: fietsen op een tandem! Wie mag er voorop en wie gaat er achterop? Het is soms lastiger dan je denkt, pret gegarandeerd!  Je kunt op verschillende plekken in Gelderland een tandem huren. Bijvoorbeeld op de Veluwe en in de Achterhoek.

5.	Fietsen op de tandem