Autopuzzeltocht

Nunspeet
Kolmansweg 2
8071TJ Nunspeet

Rijd langs gezellige molens of doe de forten- of kastelenroute en ontdek al het moois in van Nunspeet tot aan Ermelo. Onderweg los je allerlei leuke puzzels en raadsels op en spelen de kinderen de autobingo vanaf de achterbank.

Iedere route start vanuit een andere plaats en brengt je na circa 60 km bij de finish. Stop onderweg eens voor een lekkere wandeling of bezoek een museum of kasteel.

Kies jouw favoriete route, bestel die via de website en download direct het roadbook. Je kunt dan op pad gaan wanneer je maar wilt. De instructiefilm op de site legt je eenvoudig uit hoe het bolletje pijltje navigeersysteem werkt. Echt iedereen kan het!

Een gezellig en coronaproof gezinsuitje dat bovendien ook voordelig is. Want je hoeft de auto in principe niet uit om de antwoorden te vinden op alle vragen. Maar dit mag natuurlijk wel. Sluit af met een drankje of wat lekkers onderweg en jullie dag is gelijk een succes.

Bezoek de website >>

Google Maps
Autopuzzeltocht
Samen puzzelen
Gezellig uitje

  Reviews van Autopuzzeltocht

  29 December 2020

  In deze coronatijd hebben wij met de kinderen deze autopuzzeltocht gedaan. Super leuk en veel gezien. Wij hadden zelf eten meegenomen voor onderweg. Zeker een aanrader om te doen.

  Monique v
  Monique v

  Schrijf een review!

  1
  2
  3
  4
  5
  6
  7
  8
  9
  10
  * verplichte velden