Dit zijn de leukste online uitjes

Tegenwoordig kun je op het internet natuurlijk ontzettend veel doen. Het is bijvoorbeeld zelfs mogelijk om leningen of verzekeringen af te sluiten online. Ook kun je online gokken, zo hoef je niet meer naar een casino. Bovendien kun je online allerlei verschillende uitjes doen. Dit is natuurlijk superleuk, met name als je iets wilt organiseren met je vrienden. Wil je erop uit op het internet met je kinderen? Ook dan zijn er speciale uitjes die juist meer geschikt zijn voor een gezin. In dit artikel hebben wij een aantal leuke online uitjes voor jou uitgezocht. 

Dit zijn de leukste online uitjes

Escape Online: Lost Treasure

Escape rooms zijn de laatste jaren ongelooflijk in trek. Ook online komen ze steeds meer in beeld. Lost Treasure is daar een voorbeeld van, dit is een online 3D escape room. Je kunt het online spelen met je vrienden, familie of collega’s in een team van maximaal 5 personen. Ook is het mogelijk om in meerdere teams tegen elkaar te spelen om te zien wie het snelste de oplossing van de escape room heeft gevonden. Het is verstandig om pen en papier bij de hand te houden zodat je steeds meer informatie kunt opstellen. Er zitten namelijk verborgen aanwijzingen in Lost Treasure, terwijl je natuurlijk ook diverse raadsels en puzzels op zult moeten lossen om uit de escape room te kunnen komen. 

Escape Online: Lost Treasure

Bonbon workshop

Bij de online variant van deze bonbon workshop zullen alle participanten vooraf een goed gevulde BonBonBox ontvangen. Vervolgens zal er op een afgesproken moment een online ontmoeting plaatsvinden. Er zal dan een gezellige workshop worden gehouden, wat anderhalf uur zal duren. Jullie zullen tijdens deze workshop twee lekkere bonbons maken met unieke vullingen. Hierbij zal je daadwerkelijk alles zelf maken met de hand, alhoewel je duidelijke instructies zult krijgen van Muriel. Zij is de leidster van deze workshop en geeft al jaren de bonbon workshops. Ze weet dan ook als geen ander een interactieve en fijne sfeer te creëren, wat ook online zeker mogelijk is. Een hartstikke leuk uitje met je familie, collega’s of vrienden. Echt een aanrader! 

Bonbon workshop

Naturalis rondleiding

Je kunt met Freek Vonk op virtuele ontdekkingsreis gaan door Naturalis. Hierbij kun je onder andere de grote entreehal bewonderen, maar natuurlijk zal je ook zeker Trixie ontmoeten. Dit is een indrukwekkende dino. Bij deze online rondleiding door Naturalis zal Freek Vonk je op staan te wachten in de entreehal. Dit is natuurlijke de bekendste bioloog van ons land. Tijdens de virtuele rondleiding zal Vonk je meer vertellen over de dinosaurussen, waar veel kinderen natuurlijk fan van zijn. Voor deze kids is deze online rondleiding door Naturalis dan ook zeker een aanrader. Je kunt de virtuele rondleiding gratis volgen op de site van Naturalis. Hier kun je trouwens ook een rondleiding door Auke=Florian Hiemstra volgen, hij zal je meer vetellen over het gloednieuwe Naturalis. 

Naturalis rondleiding

Pubquiz @ home

Pub quizzen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Ook online kan zo’n quiz georganiseerd worden. Dit zal gedaan worden met behulp van een livestream van twee uur. Je kunt deze pub quiz doen met je familie, vrienden of collega’s. Het is natuurlijk de bedoeling om als winnaar uit de strijd te komen. Hiervoor zal je in diverse rondes goed moeten scoren. Zo moet je vragen beantwoorden over sport en muziek, maar ook over onder andere algemene kennis en film. De pubquiz zal geleid worden door een quizmaster. Je kunt de quiz individueel volgen, maar ook in een team. Dit moet van tevoren even doorgegeven worden aan de organisator. Bij een pubquiz hoort natuurlijk ook een alcoholische versnapering, dus zet je favoriete drankje maar vast klaar!

Met deze diverse online uitjes moet jij je toch voorlopig wel kunen vermaken. Op onze website staan nog meer online uitjes voor als jij je toch verveeld. 

Pubquiz @ home