Online Uitjes

We hebben te maken met gekke tijden waarin we zo min mogelijk de deur uit gaan. Dit is natuurlijk niet wat een mens wil en waar we voor gemaakt zijn. Helaas zullen we ons toch echt moeten houden aan deze harde lockdown. Een dagje naar de dierentuin of naar een pretpark zit er niet in, ook een avondje met de mannen naar de kroeg zal niet lukken. Toch zijn er tal van leuke activiteiten die je kan doen tijdens de lockdown. 

Veel mensen werken vanuit huis en hebben dan ook meetings online. Bijna alles gaat nu via de computer en dat hoeft niet saai te zijn. Er zijn online namelijk een hoop dingen te doen. Wie dacht dat dit alleen voor je werk was heeft het mis. Er zijn zo veel leuke uitjes voor achter de computer dat je er duizelig van wordt.

Online bedrijfsuitje

Misschien heb jij het al gedaan of van gehoord. Bedrijfsuitjes die worden gepland vanaf achter de laptop. Misschien klinkt het niet gezellig, maart dat is het zeker wel. De online pub quiz bijvoorbeeld, dat is nou echt zo’n alternatief voor een bedrijfsuitje dat gewoonlijk georganiseerd zou worden. Je zit samen met je collega’s achter je scherm, ieder op z’n eigen locatie en toch is het gezellig. Er is één iemand die de vragen stelt en de rest moet gaan strijden om de prijs. Je kunt het zo gezellig maken als je zelf wilt. Iedereen met een drankje en een hapje en de grootste lol. En na afloop kun je het nog over andere dingen hebben. Er zijn een hele hoop aanbieders van zulke leuke uitjes die hebben wij voor jullie verzameld.

Workshops en zelfontwikkeling

Wil jij je tijd nuttig besteden in deze tijden? Dan kan een workshop heel goed van pas komen, er zijn er zo veel dat je het zo gek niet kunt bedenken. Je kunt bijvoorbeeld leren hoe je de beste taarten bakt, of sushi maakt. Misschien wil jij wel leren hoe je je geliefde moet masseren of zen worden tijdens een online yoga cursus. 

Daarnaast zijn er ook nog een heleboel ander leuke en leerzame dingen te doen. Ga bijvoorbeeld aan de slag met een vreemde taal. Je kunt jezelf heus ontwikkelen en een zelfstudie doen, waarom niet.Je komt van alles tegen online, en wie weet heb jij er wat aan tijdens je werk . Of word jij een echte sportman. Want tijdens de winter is het wel de bedoeling dat we genoeg blijven bewegen. Online zijn er genoeg activiteiten om fit te blijven.

Culinair feest

Wil jij gewoon een heerlijk hapje eten samen met vrienden of familie, dan kun je dit op een veilige afstand doen. Online staan de leukste en lekkerste recepten. Wil jij toch met opa en oma samen wat eten, zoek dan een leuk recept op. Kook beide dit recept en eet het op tijdens een zoom call, daar mag een glaasje wijn niet bij ontbreken. Dit vergt vraag nog wel wat uitleg.Heel wat anders maar als je met je maten een lekker pilsje wilt drinken dan zijn er ook genoeg bierbelevenissen online te vinden. Om in dit straatje te blijven, er zijn ook een heleboel leuke wijnproeverijen online te doen.

Creatieve uitjes online

Online zijn er heel veel workshops beschikbaar om je creatieve geest helemaal los te laten. Er zijn genoeg schildercursussen of andere leuke activiteiten te doen. Ben jij niet van het klieren met kwasten dan kun je ook schilderen met chocolade. En dit alles kun je gewoon vanuit je woonkamer doen.  Aan de keukentafel kun jij je armen uit de mouwen steken en bewijzen dat jij een echte Picasso bent.Je kunt bij Uitjes.nl alles vinden voor leuke activiteiten tijdens corona.

Voor de hele familie

Samen met z’n allen een gezellig spelletje doen, dat is toch het leukst. Er zijn bijvoorbeeld online escape rooms die je kunt proberen of een online moordspel. Dat zijn spannende spellen die zorgen voor echte spanning en fanatisme. Even geen bordspellen maar online plezier! Zeker niet slecht om eens te proberen, want veel van deze spellen zullen alleen nog maar groter worden naarmate de tijd vordert.