Online Escape Room Lost Treasure

Heerenveen
Quest Escapes
De Fortuin 131
8442 NB Heerenveen

 

Een online escape game in een 3D omgeving…

Momenteel is het een hele opgave om een leuk teamuitje of personeelsfeest te organiseren. Online Escape Room Lost treasure is met een onbeperkt aantal teams (2-4 personen) te spelen op afstand. Elk teamlid kan, met een goede internetverbinding, overal ter wereld samenwerken binnen een team om uiteindelijk als snelste de kamers uit te komen.
 

Het verhaal

Je hebt een bericht gekregen van de notaris dat je oudoom Archibald Aurelius overleden is verklaard en dat jij de enige erfgenaam bent. Eigenlijk kende je hem alleen maar van de verhalen van je ouders. Meer dan 15 jaar geleden is hij als vermist opgegeven en je was hem eerlijk gezegd al helemaal vergeten…

Archibald reisde de hele wereld over, maar niemand wist eigenlijk precies wat hij deed, laat staan hoe oud hij was. Het gerucht ging wel dat hij een groot fortuin had opgebouwd, maar waarmee was onduidelijk. Van de notaris krijg je een laptop en de sleutel van een verwaarloosd huis waar hij af en toe in woonde als hij in het land was. 

De notaris weet dat Archibald ook een aantal buitenlandse bankrekeningen heeft, maar daar zijn geen toegangsgegevens van. Hopelijk lukt het je om deze gegevens boven water te krijgen en zo Archibald’s fortuin te bemachtigen…

Spelen in teams

Je kunt het spel spelen in je eentje, maar het is natuurlijk veel leuker om in een team of zelfs in meerdere teams het spel te spelen. Elk lid van je team logt in met dezelfde spelcode, zodat jouw team in dezelfde kamer terecht komt om samen de opdrachten en puzzels op te lossen. Communiceren tijdens het spel doe je via een Skype, Zoom of WhatsApp ‘vergadering’. Of welke communicatie app dan ook. Tijdens het spel volg je het leaderboard om in de gaten te houden om te zien hoe de overige teams het er vanaf brengen.

De spellen zijn op elk moment te spelen. Wanneer je aangeeft wanneer je het spel wilt spelen, dan leveren wij spelcodes die je elk moment kunt activeren. Bij het spelen in meerdere teams zijn deze spelcodes gekoppeld, zodat je alle tijden en hint-gebruik van andere teams in de gaten kan houden. Afhankelijk van de escape room ervaring van je team, ben je zo’n anderhalf tot twee uur zoet.

Ondersteunde apparaten

Iedereen kan op zijn eigen laptop of PC inloggen op een moderne browser als Chrome, Edge of Firefox. Mobiele telefoons of tablets worden momenteel (nog) niet ondersteund.

Prijzen

  • Lost Treasure is te spelen met 1 team. Je betaalt dan een vaste prijs voor je team. Voor €27,50 speel je samen met je familie, vrienden of collega’s tot ongeveer 4 personen. Deze optie heeft geen teambuilding features of leaderboard. Deze prijs is incl. BTW.

  • Indien je in meerdere teams tegen elkaar wilt strijden, dan leveren wij meerdere codes die gekoppeld zijn en je strijdt dan in teams tegen elkaar. Voor €11,50 per persoon zijn er geen beperkingen voor wat betreft aantal personen of teams. Deze optie heeft teambuilding features en leaderboard. Deze prijs is excl. BTW. Neem contact op voor de kortingen voor grote groepen. 

 

Aantal spelers/teams

1 tot onbeperkt aantal spelers en teams. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Locatie

Online
 

Bezoek de website >>

    Reviews van Online Escape Room Lost Treasure

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden