Game Under Pressure

Amsterdam
Uitjesbureau
Wilgenweg 10
1031HV Amsterdam

Speel de nieuwste en spannendste online teamgame Under Pressure nu met je collega’s. Een volledig nieuwe online game productie van Uitjesbureau.

Ontmantel de bom, die we zichtbaar voor iedereen op kantoor hebben geplaatst. Waar het eerst lijkt op een ogenschijnlijke nepbom, wordt vrijwel direct duidelijk dat dit niet het geval is en er geen tijd te verliezen is.

Goede communicatie en samenspel zijn essentieel bij deze 75 minuten durende brain breaking game. Voorkom dat je te laat bent en boek dit uitdagende online teamspel snel.

Een online game, gespeeld in TEAMS met laptop/computer en aangestuurd op een tweede device (telefoon/tablet) door een speciale app. Iedereen wordt door onze host ontvangen en na een interessante en onverwachte introductie ingedeeld in sub-teams van 4-5 personen.

Ieder teamlid kiest bij de start voor een Special Agent profiel. Afhankelijk van het gekozen profiel logt men vervolgens in in de applicatie. Game On!
De applicatie stuurt niet alleen opmerkingen en opdrachten, maar registreert ook alle acties. Zo is de app dus op de hoogte van de resultaten per team.

Doel is om de bom te ontmantelen en het draad met de juiste kleur door te knippen. Hiervoor navigeren de teams op een website naar een nog te ontgrendelen pagina.

Degene bij wiens profiel de opdracht het beste past, krijgt informatie over de opdracht te zien en vervolgens is teamwork en overleg een vereiste met de andere teamleden die eigen aanvullende informatie te zien krijgen.

Ontcijfer en decodeer ware brain breakers. Zorg dat alle files van de bomhandleiding worden ontgrendeld. Lukt het jullie om onder druk de juiste keuzes te maken en de bom te ontmantelen binnen de tijd?

Introductie van de game en vele opdrachten worden ondersteund met videomateriaal, waarmee we de kwaliteit van de game nog meer opschroeven. Echt een online game die iedereen gespeeld wil hebben!

De online game eindigt met een gezamenlijke ontknoping en we maken, niet onbelangrijk, de winnaars van het spel bekend!

Durf jij samen met je collega’s deze uitdaging aan te gaan?

Bezoek de website >>

Under Pressure | Online Teamgame
Online teambuilding uitje | Under Pressure
Online escape room game | Uitjesbureau

    Reviews van Game Under Pressure

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.