Under Pressure

Amsterdam

Je kunt het teamuitje vergelijken met een escape room, maar dan geheel online via Teams of Zoom. De online game is door ons ontwikkeld en daarom echt een uniek bedrijfsuitje. Wij hebben op jullie kantoor een bom geplaatst! Is dit een echte bom of is dit een nep explosief? Vrijwel direct wordt het duidelijk dat het om een echte bom gaat en dan is er geen tijd te verliezen!  

De online escape game wordt gespeeld op je eigen laptop of computer en aangestuurd op een tweede device (telefoon of tablet) door een speciale app. Als iedereen aanwezig is worden jullie via Teams of Zoom ontvangen door onze professionele host en na een interessante introductie worden jullie ingedeeld in sub-teams van 4-5 personen. De app stuurt jullie team niet alleen opmerkingen en opdrachten, maar registreert ook alle acties. Op deze manier is de app altijd op de hoogte van alle resultaten per team.  

Tijdens het spel hebben jullie geen tijd te verliezen! Het doel is om de bom te ontmantelen. Dit doe je door de juiste kleur van het draad door te knippen. Jullie gaan de strijd met elkaar aan, welk team weet als eerst welke kleur draad er doorgeknipt moet worden? En lukt dit jullie ook binnen de tijd? Tijdens de online escape game is het jullie taak om verschillende hersenkrakers te ontcijferen. Jullie moeten ervoor zorgen dat alle documenten van de bomhandleiding worden ontgrendeld. Lukt het jullie om onder druk belangrijke keuzes te maken? 

De introductie van de game en veel opdrachten worden ondersteund met videomateriaal waarmee we ervoor zorgen dat de beleving van het spel echt spannend is. Je wordt echt meegesleept naar het moment en het lijkt net alsof je er echt bij staat! Dit is een online escape game die iedereen gespeeld wil hebben. Het spel eindigt met een prijsuitreiking. De winnaars van het spel worden bekend gemaakt en er staat natuurlijk een mooie prijs klaar voor het winnende team. 

Google Maps

Adres

Uitjesbureau
Wilgenweg 10
1031HV Amsterdam

Uitjes in de buurt

Warmond en Zoetermeer
Design bowlingbaanDesign bowlingbaan
Woudenberg
Cold CaseCold Case
Harkstede Gn
MoneygameMoneygame
Den Burg - Texel
Ontmasker de MolOntmasker de Mol
Den Burg - Texel
Powerkiten TexelPowerkiten Texel

Reviews van Under Pressure

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.