Beleef het ultieme avontuur met Kever Cabrio Rally in het Groene Hart!

Ben je op zoek naar een onvergetelijk bedrijfsuitje dat jullie team dichter bij elkaar brengt en tegelijkertijd zorgt voor plezier en avontuur? Zoek niet verder! Kever Cabrio Rally biedt een scala aan opwindende arrangementen die jullie de kans geven om het prachtige Groene Hart van Zuid-Holland in stijl te verkennen. Met unieke voertuigen, uitdagende activiteiten en pittoreske locaties, is elk arrangement een waar feest voor zowel teambuilding als plezier. Laat ons je meenemen op een tour door de bewogen wereld van Kever Cabrio Rally.

Beetle Cabrio Rally & VW Road Trip

Stel je voor: een zonovergoten dag, de wind in je haren en de open weg voor je. Dat is wat je kunt verwachten met het Beetle Cabrio Rally & VW Road Trip arrangement. Dit is niet zomaar een bedrijfsuitje; dit is een totaalbeleving op de prachtige Hoeve Oosterman in Aarlanderveen. Hier vinden jullie geen standaard bedrijventerrein, maar een authentieke locatie met zalen, restaurants, terrassen en zelfs een boomgaard met buitenbar. Jullie bedrijfsuitje begint met een hartelijke ontvangst met koffie, thee en wat lekkers. De sfeer is direct gezet voor een dag vol avontuur en teambuilding.

De rally begint met een uitgebreide uitleg en een road book met jullie eigen bedrijfslogo en een gezellige groepsfoto bij de auto’s. Eenmaal onderweg volgen jullie de route via verschillende navigatiemethoden, terwijl jullie onderweg worden uitgedaagd met teambuildingopdrachten en puzzels. 

De dag eindigt met een hilarische afsluiting, waarbij het winnende team wordt beloond met de enige en echte Kever Cabrio beker. Maar dat is nog niet alles! Het arrangement biedt ook de mogelijkheid om extra activiteiten toe te voegen, zoals sloepvaren, proeverijen en workshops. En vergeet niet de heerlijke horecavoorzieningen, zoals BBQ, lunch en diner, die volledig voor jullie worden verzorgd.

Rally & BBQ

Voor degenen die avontuur willen combineren met culinaire geneugten, is het Rally & BBQ arrangement de ideale keuze. Jullie starten op dezelfde prachtige locatie, de Horeca Hoeve Oosterman, waarbij de dag begint met diverse lekkernijen. Na de indeling in teams gaan jullie op weg voor een rally vol spanning en uitdaging.

Na een dag vol avontuur keer je terug naar de Horeca Hoeve Oosterman voor een heerlijke BBQ, waarbij jullie kunnen genieten van heerlijke gerechten en de overwinning van het winnende team kunnen vieren.

Rally & Happen

Stap aan boord van een avontuurlijke reis met Rally & Happen! Net als bij de andere arrangementen, begint jullie dag bij de prachtige Horeca Hoeve Oosterman. Na de ontvangst met diverse lekkernijen zijn jullie klaar om aan een onvergetelijke reis te beginnen.

De rally voert jullie langs het adembenemende Groene Hart van Zuid-Holland, terwijl jullie onderweg landelijke pitstops maken. Hier halen jullie heerlijke streekproducten op, die jullie later bij de borrel zullen vergezellen. De rally is niet alleen een uitdaging op het gebied van navigatie en teamwork, maar biedt ook een kans om kennis te maken met de smaken van de regio.

Na de rally keer je terug naar de Horeca Hoeve Oosterman voor een gezellige borrel met heerlijke hapjes en drankjes. Het winnende team wordt beloond met een beker en een groepsfoto markeert het einde van een dag vol avontuur en genot.

Ik Hou Van Holland Rally

Voor degenen die dol zijn op spelletjes en Nederlandse trivia, is het Ik Hou Van Holland Rally een perfecte keuze. Na de ontvangst op de Horeca Hoeve Oosterman en een gezellige start met koffie, thee en lokale lekkernijen, gaan jullie op weg voor een rally vol uitdagingen en plezier.

Rally & Sloepvaren

Verbeeld jezelf in het hart van het betoverende Groene Hart, omgeven door de schoonheid van de natuur. Ons Rally & Sloepvaren arrangement biedt jou en je team de ultieme belevenis. Elk team zal de eigen rally ervaren in onze stijlvolle Beetle cabrio's of iconische VW Hippie busjes. Deze rally wordt gecombineerd met een bijzondere sloeptocht over de Nieuwkoopse Plassen. Elektrisch varen biedt ons de kans om onontdekte plekken te verkennen, weg van de gebaande paden. Met exclusieve toegang tot delen van het water waar alleen elektrische boten mogen komen, zul je versteld staan van de weelderige natuur.

De rally wordt aangevuld met een spannende puzzelrit en uitdagende vragen, waardoor je teamgeest en denkvermogen op de proef worden gesteld. Het volgen van de juiste route en het oplossen van opdrachten zijn van cruciaal belang om de overwinning te behalen. Ons team staat klaar om je te begeleiden tijdens dit avontuurlijke proces.

Groene Hart XL Rally

Voor een avontuur in het hart van het Groene Hart kies je ons Groene Hart XL Rally arrangement. Met een uitgebreide route die je meeneemt naar de mooiste en meest afgelegen plekjes in deze betoverende regio, zal elk team zijn eigen rally ervaren in stijlvolle Beetlecabrio's of geliefde T2 VW hippie busjes. De rally wordt versterkt door een uitdagende puzzelrit en lastige vragen die teamwork en creativiteit vereisen.

Je eigen arrangement

Wil je jouw bedrijfsuitje nog specialer maken? Hebben jullie specifieke wensen die niet in de andere arrangementen passen? Geen probleem! Ons Maatwerk arrangement biedt de mogelijkheid om jouw ideale ervaring samen te stellen. Of het nu gaat om het combineren van activiteiten, het uitbreiden van het programma of het voldoen aan speciale verzoeken, wij staan klaar om een uniek avontuur voor jou te creëren.