Bedrijfsuitje aan het strand

Een leuk bedrijfsuitje aan het strand? Dit zijn de opties. Wil je een bedrijfsuitje aan het strand? Als je een leuk bedrijfsuitje in Eindhoven zoekt, is er niets leuker dan samen met je team eropuit te gaan en het strand te bezoeken. Wij hebben opgezocht op welke plekken je de leukste bedrijfsuitjes kunt organiseren of laten organiseren. Lees snel verder en ontdek de gaafste plekken voor je bedrijfsuitje.

Bedrijfsuitje aan het strand

Ga naar IJmuiden

IJmuiden aan Zee is de perfecte plek voor een bedrijfsuitje. Zo beschikt Ijmuiden over een prachtig strand en kun je Nationaal Park de Kennemerduinen zowat om de hoek vinden. Op het strand van Ijmuiden worden vele sporten beoefend, waardoor actieve collega’s zeker aan hun trekken zullen komen. Denk aan zeskampen, blokarten en vliegeren. 

Ga naar IJmuiden

Bezoek Bloemendaal aan zee

Voor een geslaagd bedrijfsuitje is Bloemendaal aan zee tevens een mooie optie. Dit is het hipste strand van Nederland, waar je terecht kunt voor de leukste activiteiten, feesten en de mooie paviljoens. Bezoek Beachclub San Blas met je team of laat activiteiten voor jullie organiseren op dit gave strand. 

Bezoek Bloemendaal aan zee

Ga naar Scheveningen

Hebben we het over populaire stranden, dan is Scheveningen misschien wel het meest populaire strand. Je ziet hier niet alleen de mooie pier van Scheveningen, maar kunt ook perfect op het strand terecht voor leuke feesten en uitgebreide activiteiten. Bezoek Beachclub Copacabana voor een bedrijfsfeest, lunch of BBQ en en doe mee aan de verschillende activiteiten die er op en rondom het strand georganiseerd worden.

Ga naar Scheveningen

Ga naar ‘s Gravenzande

Ook het strand van ‘s Gravenzande moet je zeker eens bezocht hebben met je team voor een gaaf bedrijfsuitje. Het strand van ‘s Gravenzande is uniek en goed te bereiken vanuit Rotterdam. Breng een bezoek aan Elements Beach en ervaar het echte vakantiegevoel. Er zijn diverse sporten te doen op ‘s Gravenhage, zoals een strandzeskamp, raften, kiten en beachvolleybal. Ook uitgebreid lunchen, BBQ’en en feesten is iets wat je zeker moet doen op deze gave plek. 

Ga naar ‘s Gravenzande

Of blijf dichtbij huis

Je kunt ook dichtbij huis blijven en een gaaf bedrijfsuitje beleven bij Beachclub Sunrise in Best. Hier kun je samen met het team diverse leuke sporten aan en op het water doen. Denk aan flyboarden, BBQ’en of een pubquiz. Wil je een geheel verzorgd bedrijfsuitje? Laat het uitje dan organiseren. Wil je graag dichtbij huis een leuke dag beleven met je team, dan raden wij Beachclub Sunrise zeker aan. 

Of blijf dichtbij huis