Blokarten

IJmuiden aan Zee
Eventmaker
Kennemerstrand 180
1976 GA IJmuiden aan Zee

Blokarten op het breedste strand van Nederland. Het uitje staat in het teken van snelheid, avontuur en genieten. Binnen 5 minuten rijd je zelfstandig en aan het einde van de  clinic kun je op 2 wielen een parcours afleggen. Je kunt met een blokart een snelheid van 60 km/u behalen. Deze activiteit is niet alleen voor waaghalsen, maar ook diegene die liever rustig aandoen. Zelf bepaal je de snelheid. 

Teamsport

Blokarten doe je zelf maar er is ook ruimte voor een teambeleving. Samen uitwaaien, lachen, racen om de koppositie en genieten van elkaars manoeuvres.

Een compleet bedrijfsuitje

Natuurlijk is blokarten als losse activiteit een goede start, maar wilt u een compleet dag of middagvullend programma organiseren Blokarten laat zich prima combineren met andere activiteiten zoals outdoor lasergamen, powerkiten en RIB varen. Aansluitend aan het actieve programma verzorgen we voor u een gezellige en overheerlijke ontvangst, lunch, barbecue en feestavond bij een sfeervol paviljoen. 

Blokarten in IJmuiden

Blokarten kunt u op diverse plaatsen langs de Nederlandse kust. Echter biedt IJmuiden een locatie die 4 tot 6 keer breder is dan alle andere stranden. Hierdoor kunt u bij elke windrichting genieten van een groot stuk strand en rijdt u dus altijd lange stukken.  Vraag vrijblijvend een offerte aan of bekijk onze site Eventmaker.nl

Bezoek de website >>

    Reviews van Blokarten

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
    * verplichte velden