Neem dit eten mee naar je volgende festival!

Op zoek naar het beste eten om mee te nemen naar een festival? Festivals bieden veel heerlijke straatvoedselverkopers (en natuurlijk de klassieke vettige burger) - maar het kan prijzig worden als je 5 dagen lang 3 maaltijden per dag moet kopen. Veel festivalgangers kiezen er daarom voor om hun eigen eten mee te nemen om geld te besparen. Op dit vlak raden we kant en klaar maaltijden aan, maar ook het onderstaande eten is zeker geschikt om mee te nemen naar festivals!

Couscous

Couscous is een basisgraan in het Midden-Oosten en Noord-Afrika, wat ook regelmatig onderdeel is van Tafeltje Dekje. Het is een geweldige vegetarische vervanger voor vlees en kan worden gebruikt in plaats van rijst of pasta. Naar mijn mening is couscous een geweldige draagbare, makkelijk te eten snack die je mee kunt nemen naar je volgende festival. De reden hiervoor is dat het in een paar minuten kookt, dus met een klein draagbaar campingfornuis hoef je alleen maar een kleine pan water aan de kook te brengen.

Beef jerky

Op zoek naar een snelle, eenvoudige snack die goed verpakt en heerlijk smaakt? Beef jerky is het antwoord. Het is geweldig om mee te nemen op festivaltrips of lange roadtrips, picknicks of waar je ook heen gaat als je honger hebt.

Gedroogd fruit

Deze gedroogde vrucht zit in handige kleine pakjes en is makkelijk in te pakken. Het is ook een geweldige bron van vezels en vitamine C, dus je hebt genoeg voedingsstoffen binnen terwijl je geniet van lekkere snacks onderweg.

Granola

Overweeg om granola in te pakken als onderdeel van je gezonde snackopties. Het gedroogde fruit is rijk aan vitamines en antioxidanten (voor je kater), maar omdat het niet te zoet is, hoef je je geen zorgen te maken over suikercrashes. Probeer in plaats daarvan een paar pakjes mee te nemen op reis voor een heerlijk en voedzaam tussendoortje!

Graanrepen

Waarom rotzooien met instant havermout, hier is een mueslireep die je urenlang van brandstof zal voorzien. Het is een perfect tussendoortje om mee te nemen naar een festival en je hoeft er niet extra voor te koken. De repen zijn gemaakt met volle granen, dus ze vullen meer dan de gemiddelde mueslireep, en ze bevatten alle essentiële vitamines, mineralen en vezels die je lichaam nodig heeft. En ze smaken heerlijk!

Bananen

Bananen zijn een heerlijk tussendoortje om mee te nemen op de camping. Ze zijn gemakkelijk te verpakken en ze smaken geweldig terwijl ze nog steeds gezond zijn. Bovendien komen ze in hun eigen natuurlijke verpakking! Voor een snelle hap op een festival is het makkelijk om een ​​paar losse bananen in je rugzak te gooien.

Pindakaas

Neem een ​​bakje pindakaas mee op de camping en het is niet alleen geweldig om eiwitten en essentiële vetzuren aan je dieet toe te voegen, het kan ook op allerlei heerlijke manieren worden gebruikt. Zorg ervoor dat je dit in een plastic container krijgt, geen glas, anders kan het breken en zorgen voor veel rotzooi.