Dit moet je meenemen op roadtrip!

Roadtrippen is een leuke en avontuurlijke manier om niet alleen van punt A naar punt B te komen, maar ook om de verborgen juweeltjes van het land te zien die je nooit zult zien als je vliegt. Onderweg is het bovendien mogelijk om allerlei uitjes te doen en bezienswaardigheden te bezoeken. Hoewel het gepaard gaat met zijn uitdagingen en ongemakken, is het maken van een roadtrip een ervaring die je niet snel zult vergeten. Natuurlijk moet je voor een roadtrip wel allerlei items meenemen, waar ook de onderstaande spullen zeker onder vallen.

Dit moet je meenemen op roadtrip!

Sneldrogende reishanddoek

Een sneldrogende reishanddoek is een ander handig item voor op reis dat je graag meeneemt. Veel beter dan het meenemen van een dikke badhanddoek die een eeuwigheid nodig heeft om te drogen, een optie van microvezel is bijvoorbeeld lichtgewicht, compact en droogt ongelooflijk snel.

Sneldrogende reishanddoek

Bluetooth speaker

Onderweg wil je natuurlijk naar muziek luisteren, maar in het buitenland zijn de radiozenders helaas niet Nederlandstalig. Om dit probleem op te lossen kun je gebruik maken van de beste Bluetooth speaker. Hierdoor kun je helemaal zelf bepalen naar welke muziek je luistert tijdens de roadtrip.

Bluetooth speaker

Koelbox

Het is een geweldig idee om een ​​koelbox binnen handbereik te houden vanaf de bestuurdersstoel. Iedereen die wel eens een roadtrip heeft gemaakt, weet dat je eetopties voornamelijk beperkt zijn tot fastfood. Met een voorraad van je eigen snacks, heb je gemakkelijk toegang tot goedkopere en gezondere opties. Deze koelbox is perfect om je hapjes en drankjes koel te houden tijdens de rit, waaronder de smoothies die je hebt gemaakt met de smoothiemaker die je gevonden hebt via DeBeste

Koelbox

Kofferbak organizer

Houd je auto en jezelf georganiseerd tijdens je rit met behulp van een kofferbak organizer. Deze klem je vast met bungee-koorden en heeft zware compartimenten. Het is perfect voor het organiseren van je toiletartikelen, kleding, schoenen en al het andere dat je mee moet nemen voor je trip.

Kofferbak organizer

Reisprullenbak

Het afval kan zich snel ophopen als je onderweg bent en al snel weet je niet meer waar je je lege snackcontainers, bonnetjes en gratis parkplattegronden moet plaatsen. Deze reisprullenbak is de perfecte oplossing. Hij is inklapbaar en neemt dus relatief weinig ruimte in beslag als hij niet in gebruik is.

Reisprullenbak

EHBO doos

Daarnaast is het ook zeker van belang dat je een EHBO doos meeneemt tijdens je roadtrip. Dit item is in sommige landen zelfs verplicht, dus dan moet je beslist een EHBO doos in je auto hebben liggen. Als dit niet het geval is dan wordt alsnog aangeraden om zo’n doosje in de kofferbak van je vierwieler neer te leggen.

EHBO doos

Nekkussen

Als je niet degene bent die rijdt, zul je  blij zijn dat je een nekkussen voor onderweg hebt ingepakt! Uren in de auto doorbrengen kan oncomfortabel zijn en een nekkussen zorgt ervoor dat je je ontspannen en ondersteund voelt terwijl je in slaap valt op de passagiersstoel. Bovendien kun je je nekkussen ook nog eens gebruiken als de kussen in je hotelkamer niet bepaald lekker ligt. 

Nekkussen