Moederdag verassingen

Elk jaar op de tweede zondag van mei is het tijd om je moeder in het zonnetje te zetten. Op deze dag vieren we het moederschap. Een dag waarbij mama lekker wordt verwend met een ontbijtje op bed, zelf geknutselde cadeautjes en voor een dag hoeft ze niet te schoonmaken en te koken. Een dag waar elke moeder natuurlijk naar verlangt! In deze blog hebben wij de leukste uitjes en cadeaus voor jou bij elkaar verzamelt, zodat jij jouw moeder de hele dag door kunt verwennen. Ze zal je dankbaar zijn en nu al verlangen naar volgend jaar.

Moederdag verassingen

Moederdag activiteiten

We weten helaas dat Moederdag dit jaar niet heel veel anders gaat zijn als vorig jaar, maar dat mag de pret niet drukken. Er zijn namelijk genoeg leuke dingen om samen met jouw moeder te ondernemen. Van sportieve uitjes tot lekkere luie uitjes, je kan het zo gek niet bedenken. Wij hebben voor jou de leukste uitjes op een rijtje gezet.

Nu de terrassen weer open mogen is er alweer iets meer mogelijk dan een paar weken geleden. Dus neem je moeder gezellig mee naar het terras voor een heerlijke lunch of High tea. Hopen dat het weer ook een beetje mee zit die dag, anders is het natuurlijk ook nog altijd mogelijk om ergens lekker een take away box te halen en deze thuis te nuttigen. SS Rotterdam heeft van deze speciale Moederdag boxen te koop. Je kunt kiezen uit een High Tea box of een Brunch box. Uiteraard is dit op veel meer plekken te boeken.

Moederdag activiteiten

Uitjes buiten huis

Natuurlijk begrijpen wij dat jullie het thuiszitten meer dan zat zijn, daarvoor zijn er dus drive ins georganiseerd. Een aardbeien drive in daar een voorbeeld van. Deze heb je op verschillende plekken in Nederland. In Uden heb jij bijvoorbeeld Aardbeien drive-in J&B, hier verkopen ze heerlijke aardbeien met en zonder chocolade, milkshakes en wafels. Let op! Alleen te bezoeken met reservering, om drukte te voorkomen.

Zijn jullie een lekker sportief stel en dus op zoek naar een actief uitje? Dan zijn er genoeg opties. Jullie kunnen bijvoorbeeld een sup tour doen in Amsterdam. Of wat dacht je van lekker kanoën over de Regge en Vecht? Jullie mogen hier de hele dag over doen, dus neem de tijd en geniet van de prachtige omgeving. Ben je toch liever op zoek naar een sportief, maar wel een rustig uitje? Ga dan voor een heerlijke food wandeling. Dit is een wandeling waarbij je flink wat stappen kan zetten, maar onderweg kunnen jullie lekker genieten van een heerlijk hapje en drankje.

Wanneer je gewoon helemaal nergens zin in hebt en gewoon echt lekker tot rust wil komen samen met je moeder, kies dan voor een uurtje drijven in een floatcapsule in Amersfoort. Deze therapie helpt je volledig te ontspannen en kan ervoor zorgen dat je minder spierspanning hebt, een verlaagde bloeddruk, minder stresshormonen en een verhoogde endorfine. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om lekker naar een privé wellness te gaan. Bij boerderij de Pollepleats kan je een ruime privé wellness aan het water huren. Een super luxe ervaring die jullie samen nooit meer zullen vergeten.

Uitjes buiten huis

Moederdag cadeau tips

Mocht je nou geen tijd hebben op Moederdag of wil je je moeder gewoon graag iets geven in plaats van er lekker op uit samen. Dan hebben wij een aantal leuke cadeau tips voor jou op een rijtje gezet.

Bij vrouwen vallen een bos bloemen en chocolade natuurlijk altijd in de smaak. Mocht je iets meer te besteden hebben dan is een mooie ketting of armband natuurlijk altijd een goed cadeau. Kies jij nou liever voor iets dat voor altijd blijft, zet dan samen met jouw moeder een tattoo. Een prachtige herinnering die jullie voor eeuwig bij jullie dragen. Wil jij nou zelf creatief aan de slag gaan? Knutsel dan zelf een mooie ketting, armband of kunstwerk voor jouw allerliefste moeder.

Verdient jouw moeder het echt om in de watten gelegd te worden dit jaar? Regel dan een prachtig hotel voor haar, zodat zij daar samen met jou of wie dan ook een nachtje kan overnachten. Hotels bieden vaak ook verschillende extra’s aan, zoals massages, wellness, zwembaden en een luxe diner. Blijer ga jij jouw moeder niet krijgen.

Thank us later!

Moederdag cadeau tips