Voor jouw voorjaar tips

Yes, het is (bijna) vakantie! De perfecte tijd om er weer lekker opuit(jes) te gaan, want er is genoeg te doen! Met deze voorjaartips zul je je zeker niet vervelen deze lente. Wij hebben 6 inspiratie uitjes op een rijtje gezet met diverse uitstapjes voor in de lente. Met ideetjes voor kleuters, maar ook voor al wat grote kinderen, tieners en volwassenen.

Youseum

Het Youseum is eigenlijk geen echt museum, maar een social media experience. In het Youseum hebben ze 20 kamers met ieder een andere creatieve opstelling, waar je leuke social media posts kan maken bijvoorbeeld voor Instagram en TikTok. Zo kan je rollenbollen in een reuze ballenbak en je verstoppen in wasmachines. Leuk ideetje als jouw Insta-pagina wel wat opgepimt mag worden. Strike a pose!

 

Youseum

On stage

Tijdens dit interactieve uitje ervaar je hoe het voelt om een dj te zijn. Je wordt door een virtuele tourmanager helemaal ondergedompeld in de muziek. De felle lichtshows zijn helemaal in de sferen van een festival. Deze activiteit kan je al doen met vrienden, maar zeker ook heel geschikt als teambuilding uitje.

Trouwjurken passen

Trouwjurken passen voor de lol, dat is toch geweldig grappig. Wil je trouwjurken passen voor de lol, zonder te trouwen? Het perfecte ingrediënt voor een supertof moeder dochter, vriendinnen en zussen uitje. Say yes to the dress!

 

Trouwjurken passen

Plopsaland de Panne

Plopsaland de Panne betekent 10 keer in dezelfde achtbaan, knuffelen met de favoriete Studio 100 figuren en meezingen met de leukste shows. Plopsaland de Panne ligt aan de Belgische kust en heeft genoeg attracties voor grote en kleine kids.

Adventure city

Bij Adventure city hebben ze verschillende stoere activiteiten. Zo kan je er ziplinen en boulderen. En voor de echte waaghals kun je een vrije val maken van 10 meter. Buiten kun je lekker klimmen en klauteren in diverse klim parcoursen. Mochten er mensen zijn die 10 meter nog te saai vinden, buiten kun je een vrije val maken van 20 (!) meter maken.

 

Yummy event

Zin in een 16+ feestje? Voetjes van de vloer tijdens het Yummy event. Hier draaien ze heerlijke hitjes en kan je tot in de vroege uurtjes dansen.