Bestel kaartjes

Plopsaland de Panne

De Panne (België)
De Pannelaan 68
B-8660 De Panne (België)
Plopsaland De Panne heeft vanaf deze zomer een volledig overdekte zone waar de jongste ploppertjes kunnen genieten van 11 nieuwe attracties, genaamd Majaland! Kom binnen in deze prachtige bijenwereld van Maja de Bij en val in huizenhoge bloemstengels of draai mee in de bloemenmolen. Maar pas op dat je niet nat wordt gemaakt door Maja de Bij en haar vriendjes Willie en Flip de Sprinkhaan!

Meer attracties
Naast deze nieuwe kriebelleuke indoorruimte kun je natuurlijk ook in ruim 40 andere attracties van je favoriete Studio 100-figuren stappen. In de Ploptuin dans je samen met Plop, Kwebbel en misschien zelfs Lui de Kabouterdans. Achtervolg samen met Mega Mindy de boeven op Jetski's of met de Vliegende Fietsen. De stoerdere kids kunnen met Piet Piraat in de SuperSplash voor een indrukwekkende duik in de baai of gaan in de superspannende Anubis the Ride. Deze achtbaan gaat binnen twee seconden naar 90 km/h!

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Plopsaland de Panne

  Actie van de Dag
  Koop je tickets bij Actie van de Dag en profiteer alleen vandaag van deze goedkope ticketprijzen.
  Vanaf € 12.99 per persoon
  Actie van de Dag
  Koop je tickets bij Actie van de Dag en profiteer alleen vandaag van deze goedkope ticketprijzen.
  Vanaf € 23.73 per persoon
  Plopsa
  Koop je tickets met korting direct online. Je kunt meteen doorlopen en hoeft niet in de rij te wachten.
  Vanaf € 36.50 per persoon

  Reviews van Plopsaland de Panne

  8 januari 2011

  Samen met mijn kinderen naar Plopsaland geweest. Daar waren vele leuke attracties voor zowel de kleinste van 8 maanden als mijn oudere dochter van 5 jaar. Wel moesten we helaas bij sommige attracties best lang wachten. Voor de rest is het wel goed geregeld en ligt het in een mooie groene omgeving! Ondanks de afstand (Groningen) komen we waarschijnlijk nog wel een keer terug...

  Janneke
  Janneke
  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.