Dit zijn de leukste uitjes om te doen met jouw collega’s

De dag van het teamuitje: voor velen een dag om naar uit te kijken. Een teamuitje kan enorm gezellig zijn en een mogelijkheid om jouw collega’s beter te leren kennen. Als je er al een paar teamuitjes op hebt zitten, kan het lastig zijn om weer een nieuw leuk uitje te bedenken. Krijgen jullie als collega’s de vrijheid om mee te denken over een leuke activiteit voor een teamuitje? Lees dan snel verder, want wij geven je wat meer inspiratie!

Dit zijn de leukste uitjes om te doen met jouw collega’s

Escape room

Een uitje dat enorm populair is, is een escape room. En dat is natuurlijk niet zomaar zo. Een escape room is een interactief spel, waarbij je in een groep allerlei puzzels, uitdagingen en raadsels probeert op te lossen. Het oplossen hiervan moet gebeuren binnen een bepaalde tijd, om te ontsnappen uit deze escape room. Voor een teamuitje zou je dus met een groep een escape room kunnen doen. Frustratie, hilariteit en fanatisme: je gaat het allemaal meemaken. Je kunt ervoor kiezen om in een team een escape room te doen, maar bij sommige escape rooms is het ook mogelijk om in groepen tegen elkaar te spelen. Welk team het snelste alle raadsels en puzzels heeft opgelost en dus ontsnapt uit de escape room, is dan de winnaar. Tegenwoordig zijn er talloze escape rooms waar je uit kunt kiezen, dus kijk goed welke escape room leuk kan zijn voor het teamuitje.

Escape room

Lasergamen

Wat ook leuk kan zijn om te doen met collega’s, is lasergamen. Bij lasergamen speel je in een groep en is het de bedoeling dat je de tegenstander probeert af te schieten. Als dit lukt, verzamel je punten voor jouw groep. Het schieten gebeurt met behulp van een lasergeweer. Bij lasergamen wordt gebruik gemaakt van een zwakke laserstraal dat werkt op basis van infrarood-signalen. Plezier, adrenaline en fanatisme: bij lasergamen kan het allemaal voorbijkomen. Hoe dan ook is lasergamen enorm leuk om te doen met jouw team, dus je kunt deze activiteit zeker in je achterhoofd houden.

Lasergamen

Quiz

Een ander uitje dat je zeker in je gedachten kunt houden, is een quiz. En dan niet gewoon op kantoor, maar ergens op een leuke locatie. Dit zou je bovendien ook in combinatie met een andere activiteit kunnen doen. Een quiz is enorm leuk om te doen samen met jouw team. Niet alleen zorgt het ervoor dat je een gezellige tijd tegemoet gaat, ook wil je natuurlijk laten zien dat jij de beste bent. Bij een quiz is meestal iedereen lekker fanatiek, waardoor het heel leuk kan worden. Als je op zoek bent naar een quiz voor een teamuitje, heb je ruime keuze. Zo kun je kiezen voor bijvoorbeeld een pubquiz, muziekquiz of sportquiz. Dit zijn slechts wat voorbeelden, want er zijn veel verschillende quizzen te vinden die je kunt gaan doen voor jouw teamuitje.

Quiz

Boot huren

Dit uitje is vooral leuk om te doen in de zomermaanden: een boot huren. Kies bijvoorbeeld voor het huren van een boot in een populaire stad als Amsterdam of Utrecht. Een boottocht met het team staat garant voor een mooie tijd. Niet alleen kun je hierbij genieten van de mooie omgeving, ook is het bij veel boottochten mogelijk om lekker samen te borrelen of te eten. Zeker als het mooi weer is op de dag van het teamuitje, kan dit uitje onvergetelijk worden.

Als je graag een teamuitje wilt plannen, kan het een aanrader zijn om te gaan zoeken naar leuke activiteiten in een bekende stad. Hier is de kans namelijk groot dat er genoeg leuke dingen te doen zijn. Denk bijvoorbeeld eens aan steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen en ga zo maar door. Zoek je nog meer inspiratie voor een leuke activiteit met je team in Amsterdam? Kijk dan eens bij teamuitje Amsterdam voor meer mogelijkheden. Je kunt in ieder geval bovenstaande uitjes ter inspiratie gebruiken voor het organiseren van een teamuitje, want deze activiteiten zijn enorm populair.

Boot huren