Thuis dates voor Valentijnsdag

Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur. Een dag waarop de liefde wordt gevierd en waarbij we onze geliefde wat extra aandacht geven. Normaal gesproken kan het niet gek genoeg met Valentijnsdag en trek je al je troeven uit de kast om een echte verrassing te verzorgen. Maar dit jaar, gaat het een beetje anders door het coronavirus. Het coronavirus heeft een sterke invloed op relaties en intimiteit. Normaal zie je elkaar alleen in de weekenden en opeens zit je dag en nacht op elkaars lip geplakt. Dan gaan jullie normaal gesproken helemaal opgedoft in een luxe restaurant eten maar nu zie je jouw partner alleen nog maar in die vieze oude joggingsbroek rondlopen. Daarom is Valentijnsdag anno 2021 extra nodig dit jaar! Laat de wijn maar vloeien, de intimiteit broeien en de liefde weer opnieuw opbloeien. En nu hoor ik je al zeggen: “hoe doe ik dat dan?”. Lees dan snel verder want in deze blog gaan wij alle coronaproof Valentijn dates speciaal voor thuis uitlichten!

Thuis dates voor Valentijnsdag

Top 11 Home dates

De meest romantische, gekke, gezellige thuisdates voor jou op een rijtje!

1. Beleef jullie eerste date opnieuw! Als deze niet thuis heeft plaatsgevonden, dan maak je de zetting toch gewoon na. Koop dezelfde hapjes en drankjes van de eerste date en kijk de film die jullie toen keken. Zijn jullie veel veranderd de afgelopen jaren of valt dat toch wel reuze mee en heb je nog steeds een echte Sambuca-lover naast je zitten, net als al die jaren geleden.

2. Kaars. Kaarsen. Kaarsjes. Kaarslicht. Ja, je ziet het goed. Kaarsen zorgen altijd voor een romantische sfeer in huis. Stuur jouw geliefde voor een enige tijd de deur uit zodat jij je kan voorbereiden op deze romantische avond. Versier het hele huis met kaarsjes, bij binnenkomst kan je jouw geliefde een pad laten aflopen door al het kaarslicht heen naar de uiteindelijk bestemming. Deze kies je uiteraard zelf!

Top 11 Home dates

3. Wensen. Die zijn er in alle soorten en maten. Laat elkaars wensen in vervulling gaan voor één dag. Jullie schrijven beide een aantal wensen op en doen deze dichtgevouwen in een potje. Van ieder gaat er 1 wens in vervulling, als dat geen spannende avond gaat worden…..

4. Over wensen gesproken. Ken je die wensballonnen nog? Schrijf samen de mooiste wensen en dankbaarheden die jullie hebben op deze ballon en laat deze de lucht in. Kijk samen naar de wegvliegende wensballon… als dat niet romantisch is..

5. Houd een thema-avond. Grieks diner voor twee, waarin een echte tzatziki niet mag ontbreken. Om je vingers bij af te likken!

6. Tijd voor een romantische avond picknick. Bereid een heerlijk mandje voor, vol met al jullie lievelingseten en drinken en ga samen heerlijk picknicken in jullie woonkamer, dakterras of balkon. Hoe knusser, hoe gezelliger! Om dit natuurlijk op en top romantisch te maken, vergeet de kaarsjes/lichtjes niet!

7. GAME ALERT! Spelletjesavond in aantocht. Speel elkaars favoriete spellen. Verzin je eigen varianten. Naakt Twister spelen, dat is toch al een stuk spannender of niet?

8. Zet de beste playlist van je Spotify aan en ga heerlijk samen dansen. Raadpleeg YouTube voor de beste gratis danstutorials, dan gaat het jullie zeker lukken!

9. Schilderen. Maar dan natuurlijk wel op een hele andere manier. Ken je nog het vingerverven van vroeger? Uit de kleren en wees elkaars canvas, wie ziet er het mooiste uit na al dat kliederen? Een leuke variant is om elkaar te beschilderen met chocoladesaus, een lekker toetje of niet?10. Privé spa aan huis. En dit kan je zo gek maken als je natuurlijk zelf wilt. Laat het bad vollopen met rozenblaadjes, masseer elkaars voetjes en sluit af met lekkere maskertjes!

11. Wijnen. Toch wel iets waar iedere vrouw van houdt en waarmee je haar sowieso gelukkig maakt. Koop verschillende soorten wijntjes en houdt samen een wijnproeverij. Geen wijnfan? Geen probleem, vervang het met bier of whisky!

Zoals je ziet is er nog genoeg leuks te doen in huis op het gebied van daten! 

Heel veel thuisdate plezier!