Samen ontsnappen als het leukste uitje anno 2021

De leukste escaperoom uitjes

Samen ontsnappen is het leukste uitje anno 2021. Ben je op zoek naar de leukste escape room uitjes? Wij zochten uit welke escape rooms je zeker eens bezocht moet hebben, zoals bijvoorbeeld Rotterdam escape room. Ben je er klaar voor? Lees dan snel verder, want wij hebben de top 4 leukste escape rooms voor je op een rijtje gezet.

Doctor Watsons Escape Room Rotterdam

Doctor Watsons Escape Room in Rotterdam is zeker een aanrader. De kamers van Doctor Watsons zijn gebouwd op een goed doordachte story line en gevuld met de beste raadsels en hersenkrakers, die jullie samen oplossen. De ruimte zit een schitterende ingerichte kelder en is zeer authentiek. Je wordt volledig ondergedompeld in de geschiedenis van de kerk en de mysteries zijn heel realistisch.  De escape rooms los je binnen 60 minuten op in de mysterieuze kelder van de Arminiuskerk. Een superleuke ervaring voor jou en je vrienden of om samen met je gezin naartoe te gaan. Wist je bijvoorbeeld dat minder dan 40% van de deelnemende groepen daadwerkelijk ontsnapt binnen de tijd?

Missionroom Leidschendam

Wil je naar een escape room met het gezin? Bezoek dan Missionroom Leidschendam. Hier zullen jullie ongetwijfeld een meeslepende ervaring beleven. Deze escape room biedt ervaringen voor zowel jong als oud aan. Hier wordt je in groepsverband opgesloten en moet je door samen puzzels op te lossen proberen te ontsnappen. Samenwerking is hierbij van groot belang. Ook biedt deze escape room speciale opties voor mensen die claustrofobisch zijn, zoals een ‘paniekknop’, waardoor een claustrofobische speler er meteen uit kan. De escape room beschikt over diverse rooms, zoals de ‘Swat’, ‘DEA’, ‘Christina’s Droom’ en ‘Café Voorburg’.

Amsterdam Catacombs

De Amsterdam Catacombs is weer een geheel andere ervaring. Ben je gek op horror en wil je dit combineren met een escape room? Dan is de Amsterdam Catacombs zeker geschikt. Deze ervaring duurt 90 minuten, waarbij je door middel van een escape room en interactief theater als spelers contact hebt met de acteurs, waarbij jullie de ervaring tot een goed einde moeten zien te brengen. De Amsterdam Catacombs bevindt zich in een unieke ondergrondse ruimte onder de Posthoornkerk, wat de ervaring een extra dimensie geeft. Je ziet dit geheel terug in het authentieke decor, de gave special effects en de geheel verzorgde ervaring.

Prison Experience Arnhem

Heb je altijd al willen meemaken hoe het is om in de gevangenis te zetten? Dan mag de Prison Experience in Arnhem zeker niet op jouw lijstje van escape rooms die je nog wilt bezoeken ontbreken. Durf de uitdaging aan te gaan en ontsnap uit de zwaar beveiligde isoleercellen in de Koepelgevangenis in Arnhem. In Escape Room ‘Innocent’ ben jij advocaat Aron de Vreese. Een belangrijke advocaat die al jaren in de Koepelgevangenis opgesloten zit voor de moord op zijn vrouw en haar minnaar. Je hebt jarenlang geprobeerd je onschuld te bewijzen, maar dat is niet gelukt. Nu heb je levenslang. Het enige doel wat je nu nog voor ogen hebt is ontsnappen. Samen met je celgenoten bedenk je een plan om uit de zwaar beveiligde isoleercellen te ontsnappen.

Kunnen jullie de bewaker slim af zijn of blijven jullie straks opgesloten?

Wil je binnenkort een escape room bezoeken, dan raden wij je bovenstaande escape rooms zeker aan. Kies je favoriet uit of bezoek ze allemaal!