Kunst, Cultuur en Selfies!

Heb jij dat ook wel eens? Je scrolt door Instagram of Facebook en ziet de ene influencer na de ander met kiekjes van de perfecte spots met de leukste achtergronden. Natuurlijk kunnen wij dat ook! Wij zijn op onderzoek uitgegaan en hebben de leukste kunst spotjes uitgezocht waar jij sociale media een update kan geven en je fotoboek vol kan plakken met de leukste shots. Benieuwd? Lees snel verder!

Kunst, Cultuur en Selfies!

Helemaal ondersteboven

Net terug van vakantie, maar ben je eigenlijk alweer toe aan een break? Bij The Upside Down is het net of je heel even op vakantie gaat naar een dromerige, nieuwe dimensie. Je valt van de ene verbazing in de andere in alle speelse en toffe kamers die de Upside Down rijk is. Draait de kamer of draai jij? Houdt je hersens voor de gek in het grootste interactieve-Instagram museum van Europa en wring je in de meest gekke poses om het ideale kiekje te schieten. Maak zoveel foto’s als je wilt, want jij bent tenslotte de influencer van de dag!  Ben je in Amsterdam dan is deze plek zeker een aanrader!

Adres: Europaboulevard 5, 1079 PC Amsterdam

Klik hier voor het Uitje!

Helemaal ondersteboven

Thank you, Next!

Ben je helemaal ondersteboven van the Upside Down? Dan is het Nxt Museum ook zeker een aanrader! Dit museum met soort gelijk concept is echt een aanrader om te bezoeken. Het museum bestaat uit 11 indrukwekkende kunstwerken waarin geluid, licht en beweging centraal staan. Het werk neemt je zowel fysiek, mentaal als emotioneel mee op een Deze futuristische expositie is prachtig om te beleven en heel interessant om te delen met je Instagram-fans.

Adres: Asterweg 22, 1031 HP Amsterdam

Klik hier voor het Uitje!

Thank you, Next!

Remastered

Je hoeft geen harde kunstliefhebber te zijn om dit bijzondere uitje te waarderen. Het nieuwe spektakel, Remastered, wat sinds deze zomer haar deuren heeft geopend, is een waarlijk lust voor het oog, hart en ziel. Kunsten van de bekendste oudhollandse meesters zoals Mondriaan, Van Gogh en Bosch worden door de beste Nederlandse digital studio’s tot leven gebracht en omgetoverd tot een magische nieuwe wereld. Zie, hoor, voel en ervaar de moderne vormen van kunst gebaseerd op audiovisuele techniek die je nog nooit eerder hebt meegemaakt. Laat je eigen UFO vliegen, vaar door de wolken en wandel door een spectaculaire waterval. Een supertoffe ervaring voor zowel jong als oud in hartje Rotterdam wat echt de moeite waard is!

Adres: Willemsplein 79, 3016 DR Rotterdam

Klik hier voor het Uitje!

Remastered

Blinde Muren

Ben je opzoek naar een nieuwe, unieke locatie om plaatjes te schieten? Dan hebben wij de gouden tip voor jou: Blind Walls Galery! Deze verborgen schat staat ook wel bekend als het museum op straat waarbij je de kunstwerken overal in de stad tegenkomt. Deze collectie van 99 indrukwekkende muurschilderingen is gemaakt door kunstenaars van over de hele wereld die inspiratie halen uit het verleden, heden en toekomst van Breda. Dit jaar, op 30 september zal ook het 100ste kunstwerk worden vertoond. Benieuwd? Boek een rondleiding of fietsroute en ga op tour met een ervaren gids die je alles over de kunstwerken verteld. Je kan natuurlijk ook zelf op avontuur gaan en plaatsen ontdekken die je normaal gesproken niet eens opvallen. Dus, pak je camera en kijk met andere ogen door de lens!

Adres: Terheijdenstraat 1, 4811AW Breda

Klik hier voor het Uitje!

Blinde Muren

Like, Like, Like!

Mocht je niet in de gelegenheid zijn om een van de grote steden te bezoeken voor een leuke foto, dan kan is Likeland wellicht iets voor jou! Deze tijdelijke pop-up in het stadje Best is het grootste Instagram museum van, jawel, Brabant! Deze interactieve walhalla is een kleurrijk speelveld voor elke selfie koning(in). DE perfecte plek om je creatieve grenzen te verleggen en helemaal los te gaan met het schieten van de perfecte content voor zowel sociale media als je familie-fotoboek. Met het confettikanon, de gouden ballonbaken nog veel meer leuks is Likeland namelijk ook zeer leuk als familie- en kinderuitje. Zeker een aanrader dus!

Adres: Ekkersweijer 7, 5681RZ Best

Klik hier voor het Uitje!

Like, Like, Like!

Nog wat tips!

Wij weten zeker dat je volgers zullen toenemen na het plaatsen van foto’s op deze te gekke locaties! Mocht je niet zo goed weten hoe je moet staan voor de camera? Wij hebben nog een aantal tips voor jullie om net als Doutzen Kroes de perfecte pose aan te nemen!

  • Check altijd even snel je haar en make-up voordat je op de foto gaat. Kijk in de spiegel of op je smartphone of alles nog netjes zit.
  • Let op je houding. Dus rug recht en kin naar voren.
  • Maak spontane bewegingen en wissel af en toe af om niet stijf over te komen.
  • Kijk naar boven of eens opzij.
  • Met een echte glimlach ben je het mooist!

We hopen dat we jullie geïnspireerd hebben, Succes met het schieten van de kiekjes!

Nog wat tips!