De leukste gratis uitjes op een rij

De leukste gratis uitjes op een rij

Ga een eindje fietsen en neem je eigen hapjes en drankjes mee

Wat is er nu leuker dan op een heerlijke zonnige dag met het hele gezin de fiets te pakken en er even lekker op uit te gaan. Vooral wanneer je in de buurt woont van de prachtige natuur, is dit niet alleen rustgevend, maar ook nog eens ontzettend leerzaam. Wanneer je kinderen nog te jong zijn om zelf te fietsen, kunnen ze prima voor of achterop de fiets, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Zo kunnen jullie door de prachtige natuur fietsen en helemaal zelf bepalen waar jullie willen stoppen. Uiteraard mag iets lekkers niet ontbreken, dus een beetje drinken en wat lekker neem je natuurlijk ook zelf mee. Zo kun je namelijk voor bijna niets een prima dagje uit.

De kinderboerderij

Moet jij om wat voor reden dan ook de eindjes iedere maand weer aan elkaar knopen, dan is het maar wat fijn dat er nog opties zijn om te kunnen doen zonder dat het je geld kost. De kans dat je namelijk al flink probeert te besparen op je vaste lasten om normaal te kunnen eten is waarschijnlijk vrij groot. Online je autoverzekering berekenen om te kijken of het misschien elders toch voordeliger kan is waarschijnlijk aan de orde van de dag. Om het toch iets dragelijker te maken, is een dagje weg met de kinderen op z’n tijd natuurlijk ontzettend belangrijk. De kinderboerderij is hiervoor dan ook bij uitstek geschikt als uitje. Vaak is de toegang gratis en kunnen de kinderen de dieren zelfs aaien. Zo kun jij even heerlijk genieten van het plezier van je kinderen en heb je direct een leuk dagje uit met je gezin.

Zwemmen in een zwemvijver

Helaas is het zwemmen in een zwemvijver alleen in de zomermaanden mogelijk. Aangezien een gemiddeld zwembad tegenwoordig al snel 5 euro entree vraagt, is dit een uitkomst voor gezinnen met een klein budget. Zo kunnen zowel de ouders als de kinderen toch even heerlijk afkoelen en kost het je praktisch geen geld. Uiteraard neem je wel iets lekkers mee voor de kinderen, maar dat kun je gewoon bij de supermarkt kopen. Kortom, een super leuk uitje voor wanneer de temperaturen weer beginnen te stijgen deze zomer! We hopen je op deze manier toch een klein beetje extra inspiratie te hebben kunnen geven om ervoor te zorgen dat je ook zonder geld een leuke dag weg kunt hebben met je gezin. Doe er dus je voordeel mee!