Verfijn je zoekopdracht

Organiseren

Een leuk bedrijfsfeest organiseren is niet echt moeilijk, maar het gaat een stuk sneller als je weet wat er allemaal mogelijk is. Daarom is Dagtripdoen.nl ook zo handig. Hier vind je verschillende personeelsuitjes en altijd wel een activiteit die bij jou en je collega’s past. Kies er een uit, reserveer het personeelsfeest en je hoeft daarna alleen nog maar vervoer te regelen. Of je vraagt of het bedrijfsfeest ook op een door jou gekozen locatie georganiseerd kan worden.

Bedrijfsfeest
Bedrijfsfeesten zijn uitermate geschikt voor teambuilding. Wissel het feestgedeelte af met een leuke workshop bijvoorbeeld. Ook die workshops kan je op deze website vinden. Je leert je collega’s dan kennen in een andere situatie en dat levert ongetwijfeld waardevolle inzichten op. Stel op die manier het perfecte bedrijfsuitje samen. Ook leuk voor een kleiner gezelschap, bijvoorbeeld voor een teamuitje of afdelingsuitje.

Amsterdam
Amsterdam in natuurlijk het Mekka van de vrijgezellenfeest, maar ook voor een bedrijfsuitje ben je in de hoofdstad aan het juiste adres. Verdwijn met je collega’s in het nachtleven van Mokum of ga op kroegentocht in de Jordaan. Bezoek het prachtig verbouwde Rijksmuseum of maak een boottocht door de grachten. Vind je Amsterdam te voor de hand liggend? Denk dan eens aan een beklimming van de Dom in Utrecht, waag een skydive in Rotterdam of maak een groevetocht vanuit Maastricht.

Onvergetelijk bedrijfsfeesten vind je hier. Maak het jezelf makkelijk en kies een leuke activiteit waarmee het evenement van A tot Z geregeld is.

Totaal 1146 uitjes gevonden
Loosdrecht
Je kan bij ons terecht voor meer dan 50 verschillende in- en outdoor activiteiten die allemaal met elkaar gecombineerd kunnen worden.
Tholen
probeer binnen 60 bloedstollende minuten te ontsnappen. Ontrafel de mysteries van het Verdronken Land van Reymerswael.
Rotterdam
Een beleving die je moet meemaken! Bij VR4Play in Rotterdam (Ommoord) speel je samen met je collega’s een pakket met toffe games in virtual reality.  VR4play biedt meer dan 40 VR ervaringen aan waaruit juliie kunnen kiezen. Schieten & vechtenSportHorrorPretpark Dans en RitmeKunst en cultuur voor iedereen wat wils! 
Amersfoort
Tijdens de workshop hoofd boetseren gaan jullie in een de uitdaging aan om elkaars hoofd herkenbaar na te kleien. Creatieve activiteit voor zowel man als vrouw!
Zoelen
Tour 4 uur lang door de Betuwe met een Retro cabrio TukTuk! Super leuk voor een origineel bedrijfsuitje of vriendendag. Voor ieder wat wils!
Valkenswaard
Een actieve, swingende manier om met uw collega's, vrienden, of familie kennis te maken met de Braziliaanse trommelworkshop van Brapewo.
Kamerik
Maak een touwbrug, race met kruiwagens en test je balans! Ga samen de strijd aan en versla de competitie. Geschikt voor jong en oud en met wel 30 verschillende spellen.
Apeldoorn
Unieke beleving, unieke wijnproeverij Escapen uit een wijnproeverij…
Den Haag
Het Teamuitje Theater van Haags Theaterhuis levert veel plezier en energie op. Een garantie voor succes!
Lauwersoog
Een spannende dag uitwaaien op het Wad, op zoek naar zeehonden en wadvogels.