Escape City

HOE WERKT DEZE OUTDOOR ESCAPE ROOM?
Samen met je team ga je de uitdaging aan om zo snel mogelijk te ontsnappen uit het centrum van de stad. Er is maar één straat, brug of steeg die leidt naar de uitgang van deze escape game.

Bovendien zijn er andere teams die ook zo snel mogelijk weg willen, dus haast, samenwerking, coördinatie en discipline zijn geboden.

Het spel duurt 2,5 uur en begint in een een vooraf vastgesteld gebied. Met de Escape City app wordt de tablet gelijk jullie bewaker. De eerste twee uur krijgt ieder team opdrachten waar punten mee te verdienen zijn. Samen gaan jullie op zoek naar opdrachten, clues, raadsels, codes en kennisvragen.

Na twee uur ontvangen alle teams de laatste algemene aanwijzing. Met die aanwijzing en de eerder verzamelde clues en punten, hebben alle teams nog een half uur om de uitgang van escape room te vinden.

Merkt de tablet dat jullie tussendoor in de no-go-erea komen of dat jullie tijdens het laatste half uur een verkeerde uitgang nemen, dan gaat dat ten koste van de verdiende punten. Uiteraard is het team dat het snelst de escape room verlaat, de winnaar en wacht er een mooie prijs.

Met Escape City test je de vaardigheden, het samenwerkend vermogen en stressbestendigheid van ieder team. Ook leren de teamleden hun eigen rol te nemen, te overleggen, naar elkaar te luisteren en feedback te geven.

WAT BIEDEN WIJ TIJDENS ESCAPE CITY?
Naast 3,5 uur ontspanning, spel en de mogelijkheden om je teamgenoten nog beter te leren kennen bieden we het volgende:

  • Professionele spelleid(st)er
  • Smartphone en Escape app
  • Originele opdrachten, clues, enz.
  • Prijsuitreiking met originele prijs voor winnende Escape-team
  • Teambuilding en gezonde strijd

Adres

Uitjesbureau
Eigen locatie

Uitjes in de buurt

Reviews van Escape City

2 July 2019

Leuk!

Coen Zijp

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.