Canal Escape

Amsterdam
Uitjesbureau
Wilgenweg 10
1031HV Amsterdam

CANAL ESCAPE TEAMUITJE OP DE GRACHTEN VAN AMSTERDAM

Houden jullie van varen, maar willen jullie meer uitdaging dan alleen ronddobberen op de Amsterdamse grachten? Dan is dit bedrijfsuitje in Amsterdam echt iets voor jou! Met dit spannende teamuitje worden jullie samenwerking skills op de proef gesteld! Durf jij het op te nemen tegen je collega's?

WAT KUN JE VERWACHTEN TIJDENS HET TEAMUITJE CANAL ESCAPE AMSTERDAM?

Tijdens dit bedrijfsuitje moet je een uitje doen op een sfeervolle locatie in het centrum van Amsterdam. Hier wordt het spel uitgelegd en wordt het team gevormd. Samen met je team en een tablet waar de Canal Escape app opstaat vaar je met een gemotoriseerde sloep over het kanaal.  De Canal Escape app stuurt je naar verschillende locaties op het water waar jullie uitdagende opdrachten moeten voltooien. 

OFFERTEAANVRAAG

Denk je dat je met je team het snelst kan ontsnappen uit de grachten van Amsterdam? Staan jullie bekend om jullie goede samenwerking en communicatie? Dan is dit unieke bedrijfsuitje in Amsterdam echt iets voor jou. Wil je meer weten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en vraag een vrijblijvende offerte aan. Naast Amsterdam is dit bedrijfsuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland zoals o.a. Alkmaar en Haarlem.

Bezoek de website >>

Canal Escape

    Reviews van Canal Escape

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.