Digital Escape Game

Ontdek deze toffe teambuilding game van Uitjesbureau; De Digital Escape Game. De deuren vallen dicht en je kunt geen kant op. Het is één grote val… Jullie zijn gehackt en opgesloten. Wat volgt zijn 90 zenuwslopende minuten waarin elk team de kans krijgt om de oplossing te vinden en een digital escape te realiseren. Gevoed door verschillende aanwijzingen uit de omgeving en gewapend met een tablet die helpt met het kraken van de codes, rest jullie nog maar één taak. Volbreng de digital escape binnen de tijd!

Dit keer gaan we helemaal los met een zeer origineel programma dat op elke gewenste locatie uit de voeten kan. Of je nou een event organiseert buiten de deur of binnen de eigen muren, de Digital Escape Game is voor elke locatie geschikt.

Staat de eindejaar borrel op de planning en zoeken jullie nog iets écht origineels? Iets met een hoog fun gehalte en gegarandeerde teambuilding? Iets anders dan de zoveelste pubquiz? Wacht dan niet langer en vraag informatie aan over de Digital Escape Game.

Wat heeft de Digital Escape Game jouw team te bieden?

Naast 90 minuten ontspanning, sport, spel en de mogelijkheden je teamgenoten nog beter te leren kennen bieden we jouw team (vanaf 20 personen) het volgende:

  • Professionele presentator
  • Tablet met speciale app
  • Beeld- en spelmaterialen van hoge kwaliteit
  • Prijsuitreiking met prijs voor het winnende team
  • Spelmaterialen van hoogwaardige kwaliteit
  • Originele teambuilding
  • Geschikt voor elke locatie

De Digital Escape Game is als bedrijfsuitje te boeken op iedere gewenste dag en elk gewenst tijdstip in alle grote steden van Nederland. Bovendien kan het spel op iedere gewenste locatie gespeeld worden. Daarmee wellicht ook leuk als aanvulling op uw heisessie.

Adres

Uitjesbureau
Eigen locatie

Uitjes in de buurt

Reviews van Digital Escape Game

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.