Wie is de Mol?

Tijdens dit spannende bedrijfsuitje kun je niemand vertrouwen, zelfs niet je favoriete collega's! Niets is wat het lijkt... Wie is de Mol is al jaren een groot succes. Wij hebben in samenwerking met de TV producent IDTV een unieke game ontwikkeld, het officiële Wie is de Mol teamuitje. Wij zijn trots dat wij de enige aanbieder zijn die alle originele namen, tunes, spelformats, geluidseffecten en ervaringen van deelnemers mogen gebruiken voor ons Wie is de Mol bedrijfsuitje. Ga de strijd aan en ontdek wie de Mol is binnen jouw team.  

HOE WERKT HET WIE IS DE MOL BEDRIJFSUITJE?
Onze unieke samenwerking met mediabedrijf IDTV zorgde voor vele extra mogelijkheden. Het resultaat is een speciale, zeer interactieve “Wie is de Mol?-app” waarin een bekend acteur de deelnemers begeleidt en uitdaagt.

Na het ontvangst en de instructies van de presentator worden de teams / kandidaten dwars door de stad (naar keuze), gestuurd via de tablet. In ieder team zit een Mol, die vooraf is geïnstrueerd en dus volledig op de hoogte is van de komende opdrachten. De taak van de Mol is om onopvallend te zorgen dat de pot niet of nauwelijks gevuld raakt.

 

Adres

Uitjesbureau
Eigen locatie

Uitjes in de buurt

Renesse
EcoscopeEcoscope
Weesp
01-04-2023 t/m 31-12-2025
Rondvaart in WeespRondvaart in Weesp
Den Burg - Texel
Citygames op TexelCitygames op Texel
Almere
FotoshootFotoshoot
Amsterdam
WijnproeverijWijnproeverij

Reviews van Wie is de Mol?

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.