Pubquiz Dinerspel

Amsterdam

SPEEL DE PUBQUIZ MET DINER

Speel samen met je collega's onze populaire pubquiz tussen de gangen door van een heerlijk driegangendiner. Onze actuele pubquiz bevat de bekende pubquiz thema's zoals muziek, films, aardrijkskunde, sport en nog veel meer. Het is ook mogelijk om vragen en opdrachten op maat toe te voegen aan de quiz, zo maak je de pubquiz wat persoonlijker voor jullie bedrijf. Welk team heeft de benodigde kennis en samenwerking skills in huis om de pubquiz beker mee naar huis te nemen? 

HOE VERLOOPT HET PUBQUIZ DINERSPEL?
Wij verwelkomen de deelnemers van jouw bedrijfsuitje in een speciaal voor jullie geselecteerd restaurant. Na een korte introductie en speluitleg door onze quizmaster, verdelen wij het gezelschap in teams van ongeveer 4 á 5 personen. Als de teams zijn gevormd gaan we direct van start met de gezellige Pubquiz.

De Pubquiz wordt lekker ouderwets gespeeld met pen en papier. 

De tijd vliegt als het gezellig is, dus voor je het weet pauzeert het spel om je gezelschap de kans te geven om te genieten van een heerlijk voorgerecht en even gezellig bij te kletsen met je tafelgenoten. Ook een belangrijk onderdeel van ieder bedrijfsuitje!

Zodra de tafels weer zijn afgeruimd breekt de Quizkoorts weer uit. De hilarische opdrachten en onmogelijke weetjes-vragen schieten weer voorbij totdat ineens het hoofdgerecht op tafel staat of de heerlijke barbecue gereed is (jullie keuze stemmen wij vooraf af).

Het hoofdgerecht is tevens de tweede en laatste pauze in de Pubquiz dinner game. Wil je met het team nog een klein strategisch overleg houden of nog even opscheppen over uw voorsprong in de tussenstand? Dit is het moment.

Of jouw team de voorsprong moet verdedigen of de achterstand in moet lopen, het belooft een spannende finale te worden. Met het opdienen van het nagerecht beëindigen we de Pubquiz. Terwijl de jury optelt, aftrekt, vermenigvuldigt, wikt en weegt, geniet jij van een heerlijk dessert.

Optioneel: Jouw eigen vragen en opdrachten tijdens het Digital Pubquiz Dinerspel! Wij beschikken zelf over de software en datasets om jou een onverwachte en hilarische Pubquiz Dinnergame te verzorgen. Onze software kan werken met allerlei formaten computerbestanden. Daarom kunnen wij na overleg en op jouw verzoek de vragen en opdrachten ook programmeren rondom jouw bedrijf, thema, jubileum of andere bijzondere gelegenheid waarvoor je dit bedrijfsfeest laat organiseren. Ook is een themaquiz mogelijk zoals een 90’s-Quiz, een Culinaire Quiz of een Muziekquiz!

  • Gebruik van een speciaal voor jullie geselecteerde dinerlocatie
  • Presentator
  • Spelmaterialen
  • Prijsuitreiking
  • Prijs voor het winnende team
  • Driegangendiner of BBQ-buffet (vooraf in overleg af te stemmen)
  • Een donatie van € 25,- aan een goed doel. (Het winnende team kiest zelf een goed doel.)
Google Maps

Adres

Uitjesbureau
Nes 75 - 87
1012KD Amsterdam

Uitjes in de buurt

Rotterdam, Amsterdam, Utrecht
Erotisch dinerenErotisch dineren
Den Burg - Texel
BeachgolfBeachgolf

Reviews van Pubquiz Dinerspel

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.