Hunted | Game Experience

Utrecht
Uitjesbureau
Stationshal 305
3511CE Utrecht

SPEEL DE OFFICIËLE HUNTED GAME IN UTRECHT 

Jouw team is voortvluchtig en de recherche is met man en macht op zoek naar jullie! Het is jullie taak om uit de handen te blijven van de recherche. Dit klinkt misschien bekend in de oren, het is namelijk een populair televisieprogramma. Diverse bekende en onbekende  Nederlanders gingen je al voor.  

Heb je altijd zelf al eens mee willen doen? Dan is dit je kans! In samenwerking met de TV producent SimpelZodiak hebben wij dit unieke format speciaal voor groepen en bedrijven in Utrecht ontwikkeld. Uitjesbureau is de officiële licentiehouder in Nederland, wat betekent dat wij als enige evenementenbureau de officiële Hunted teamgame aan mogen bieden.  

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DIT UNIEKE BEDRIJFSUITJE?  

Tijdens dit kat en muis spel is het jullie taak om niet gepakt te worden door de recherche. Maar pas op, zijn er soms meer mensen dan alleen de recherche op zoek naar jullie? Tijdens dit teamuitje is het belangrijk om goed samen te werken. Wees op je hoede, want niks is wat het lijkt! Verwacht spanning, een hoog adrenaline gehalte en probeer je naam te zuiveren. 

Verhaallijn Hunted 

Een criminele organisatie heeft jullie bedrijf volledig gehackt! Alle privégegevens van het personeel liggen op straat. Via een verontrustende video van de crimineel wordt vertelt, dat door middel van deepfake video´s de recherche vermoed dat jullie de criminelen zijn! Dit wordt pas teruggedraaid zodra het jullie lukt om 1 miljoen in CryptoCoins over te maken naar zijn account, bij het nog te achterhalen extractiepunt. Gelukkig krijgen jullie hulp van een internationale zakenman. De criminele organisatie probeerde hem er al eerder in te luizen, maar dat is niet gelukt. Hoe hij jullie gaat helpen, ontdek je nog vóór het bedrijfsuitje. 

Op de dag van het bedrijfsuitje 

Jullie worden ontvangen door een handlanger die jullie op weg helpt en de benodigde materialen overhandigt die nodig zijn om de Cryptocoins te verzamelen. Via een tablet krijgen jullie verschillende opdrachten, waardoor je de benodigde CryptoCoins kunt verdienen. De opdrachten bestaan onder andere uit Augmented Reality opdrachten, omgevingsvragen en uitdagende hersenkrakers.  

Samenwerken is belangrijk om de opdrachten te voltooien. Maar blijf niet te lang op één plek want wie weet word je in de gaten gehouden! Na 100 minuten krijg je een melding, je moet nu naar het Crypo Transfer Extractiepoint om de CryptoCoins over te maken. Wees op tijd! Anders is al je werk voor niks geweest.  

Zodra je Hunted hebt geboekt begint de voorpret en spanning al. Een week voor het bedrijfsuitje ontvangen jullie al video´s van de crimineel en de internationale zakenman.  

OFFERTEAANVRAAG
Redt jouw team het om alle CryptoCoins op tijd over te maken en blijven jullie uit de handen van de recherche? Wij kunnen je alvast beloven dat Hunted geen standaard bedrijfsuitje is. Het is een unieke ervaring die jullie als bedrijf niet snel meer zullen vergeten! Vraag nu vrijblijvend een offerte aan! 

Bezoek de website >>

Hunted bedrijfsuitje
Spellen voor bedrijf
Zakelijk uitje

    Reviews van Hunted | Game Experience

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.