Escape City

Amsterdam
Uitjesbureau
Wilgenweg 10
1031HV Amsterdam

ULTIEME ONTSNAPPING CITY TEAMUITJE IN AMSTERDAM

Escape City is een interactief bedrijfsuitje in hartje Amsterdam, waarbij vanaf de eerste minuut spanningen voelbaar zijn. 3,5 uur spel met opdrachten, aanwijzingen, code en kennisvragen. Weet jij hoe je erachter kunt komen? Lukt het jou om tegelijkertijd te genieten van de prachtige grachten, steegjes en straten van Amsterdam? Lukt het jou op tijd? Laat je meeslepen in dit spannende teambuilding uitje.

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN HET BEDRIJFSUITJE ESCAPE CITY AMSTERDAM?

Je wordt op de proef gesteld op het gebied van communicatie, veerkracht en samenwerking terwijl het team door Escape City in Amsterdam reist. Je moet op een aantrekkelijke locatie zijn, dichtbij het begin van het centrum van Amsterdam. Hier worden uitgebreide speluitleg gegeven en teams gevormd. Tijdens het spel krijgt elk team een ​​tablet met de door ons ontwikkelde app "Escape City".

De tablet wordt de bewaker van je spel. Een denkbeeldige cirkel op de kaart van Amsterdam schetst gebieden waar alle teams zich vrij kunnen bewegen. Je waant je in een unieke escape room in hartje Amsterdam. Bewonder de prachtige Dam met duiven en levende standbeelden, de Amsterdamse grachten en grachtenpanden, en merk ook op dat buiten de cirkel een "beperkte zone" is. De tablet laat dit zien wanneer je dreigt een "no-go zone" binnen te gaan. Pas op, dit kan je team waardevolle punten kosten! Er is maar één straat, brug of steeg die naar de uitgang leidt. Samenwerken is belangrijk om erachter te komen welke straat, brug of steeg dit is. Het team zat 2,5 uur opgesloten in de stad bij Escape Amsterdam. Na 2 uur krijgt elk team een ​​laatste algemene aanwijzing. Met alle eerder verzamelde informatie en de laatste aanwijzing, hebben alle teams 30 minuten om de uitgang te vinden.

Het team dat als eerste ontsnapt, wint de wedstrijd en wint een mooie prijs tijdens de prijsuitreiking. Samenwerking en goede communicatie zijn erg belangrijk tijdens deze game, dit uitje is het perfecte bedrijfsuitje voor teambuilding!

OFFERTEAANVRAAG

Durf jij de uitdaging aan en denk je dat jullie de uitweg kunnen vinden binnen de tijd? Ga dan mee op deze spannende en uitdagende teamreis in Amsterdam! Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende prijsofferte aanvragen? Neem contact met ons op. Naast Amsterdam is dit bedrijfsuitje ook te boeken in alle grote steden van Nederland, zoals o.a. Rotterdam, Den Haag en Alkmaar.

Bezoek de website >>

Escape city teamuitje

    Reviews van Escape City

    Schrijf een review!

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.