Ik weet wel wat, maar nog niet waar

Meest populaire rubrieken

Meest populaire rubrieken

Inspiratie Blogs

Toon al onze blogs

Onze nieuwste uitjes!

Uitjes.nl: dé Uitjes-vinder van Nederland!

Uitjes.nl is een onafhankelijk inspiratie platform voor een dagje weg of voor gezellige uitjes in Nederland. Uitjes.nl is een onafhankelijk vrij platform waar alle aanbieders van uitjes/activiteiten/locaties zich gratis kunnen presenteren. Eén plek waar iedere bezoeker, die op zoek is naar leuke en originele uitjes, gemakkelijk én via een directe link, een activiteit, dagje uit of weekendje weg kan vinden. Je kan op de site het uitje ook vaak al direct boeken.

We zijn een website boordevol inspirerende teambuilding ideeën, dagje-uit tips, suggesties voor een geslaagd personeelsuitje maar ook praktische informatie over routes, openingstijden, prijzen, aanbiedingen en kortingen op de uitjes 
En niet alleen vind je inspiratie voor familie-uitjes maar juist ook voor mannen uitjes, vriendinnen uitjes en vrijgezellen uitjes is onze site het inspiratie platform voor een dagje of weekendje weg.

Aanmelden is gratis
We geloven in gelijke kansen voor grote én kleine aanbieders. Kortingen bij een Dolfinarium, Preston Palace, Efteling of Juliana Toren zijn natuurlijk prachtig maar dan ook graag aandacht voor spoorzoeken in de Biesbosch of een lieve lama kinderboerderij. Wij willen onze bezoekers inspireren om ook eens wat anders te gaan doen. En dat is Uitjes.nl: dé uitjes-vinder en grootste inspiratiebron van Nederland. Liefst met alle activiteiten die je in Nederland maar kan bedenken. En……aanmelden is gratis! Dus kom maar op met jullie activiteiten.

Uitjes.nl : dé Uitjes-vinder van Nederland!