Bestel kaartjes

Zwemparadijs de Scheg

Deventer
Piet van Donkplein 1
7422 LW Deventer
Of even lekker ontspannen? Stap dan in het warme bubbelbad of geniet van de sauna van het IJslands Badhuis 4-Elements. Natuurlijk wordt er ook gedacht aan de allerkleinsten: zij kunnen lekker spelen met zand en water op het spettereiland Pingo's Island. Beleef een dag vol spetterplezier in het mooiste zwemparadijs van Overijssel.

Discozwemmen
Ga swingend je weekend in met het discozwemmen in Zwemparadijs Blue Lagoon! Van september t/m april kun je van 19.00 tot 21.30 uur swingen in het water op de allernieuwste hits met DJ. Speciaal voor jongens en meiden tot ongeveer 15 jaar. Het zwembad is tijdens deze avond sfeervol verlicht met lichteffecten.

Kindermiddag
Op woensdag- en zaterdagmiddag is er in het zwemparadijs een speciale kindermiddag. Op deze middagen is het mogelijk mee te doen aan allerlei activiteiten, zoals een supersnelle glijbaanrace of een leuke aquarobicdance.

Bezoek de website >>

  Kaartjes met korting voor Zwemparadijs de Scheg

  Dagtickets
  Je krijgt de tickets met korting direct per e-mail en je hoeft niet meer te wachten bij de kassa.
  Vanaf € 15.50 per persoon

  Reviews van Zwemparadijs de Scheg

  23 december 2014

  Het is leuk, maar tijdens de vakantie is het heel druk en dat is niet relaxt. En bij de wildwaterbaan moeten jullie een maximaal aantal personen gaan instellen. Dan gebeuren er minder ongelukken.

  25 oktober 2014

  Het is echt super om je hier een dag te vermaken.

  11 augustus 2014

  Mooi zwembad! Wel druk tijdens de vakantie. Leuke glijbanen en mooie sauna's. Horeca was prima. Veel keus en een boven gemiddeld assortiment voor een zwemparadijs. Wij hebben genoten en komen zeker nog een keer terug.

  Om een recensie te kunnen schrijven moet je ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen of een account aan te maken.

  26 juni 2014

  Voor 7 euro verwacht ik wel meer dan een normaal zwembad en dat was het absoluut niet. Maar 2 glijbanen, een wildwaterbaan en een leuke stroomversnelling. Het zwembad is onoverzichtelijk opgezet. Water gewoon warm en lekker. Het eten is goed met uitzicht op het zwembad. Hierover weinig op aan te merken. Voor de sauna moest je 2,60 euro per persoon bij betalen. We kregen een polsbandje en konden naar de sauna. Helaas, een groep jongens van 14-15 jaar met een mannetje of 15-20 die constant aan het ouwehoeren waren. Wij hebben dus totaal niet genoten van de rust. Af en toe werden ze gewaarschuwd, maar meer ook niet. Uiteindelijk werd er een jongen uitgezet, maar dit had al veel eerder moeten gebeuren. Dit heeft eigenlijk de dag verknald. Voornamelijk door het laffe optreden van de medewerkers. Jammer. Zeer zeker geen Scheg meer voor ons en al helemaal niet voor dat geld.

  20 maart 2013

  Super dag gehad. Lekker gezwommen en veel van de verschillende glijbanen af geweest. Het badhuis is erg netjes en relaxed. Ik had het alleen groter verwacht. Echt een aanrader voor een dagje uit!

  Rachel
  Rachel

  27 februari 2013

  Super leuke dag gehad. Lekker gezwommen en van de wildwaterbaan afgeweest (wel 30 keer, haha). Verder hebben ze een nieuwe glijbaan met allemaal lichtjes. Echt super leuk! Na afloop lekker in het badhuis geweest om heerlijk te relaxen! Top dag, echt een aanrader voor jong en oud!

  Marit
  Marit