Resultaat: 2170 uitje(s)
Hoenderloo
Op Landal Miggelenberg zijn de bungalows verspreid over 33 hectare bos. Als de bezoeker de deur uitstapt, is de kans groot dat hij een bosbewoner tegenkomt.
Alphen aan de Maas
De windmolen Tot Voordeel en Genoegen uit 1798 is een bijzondere molen in het Gelderse Alphen aan de Maas.
Delft
Bezoek het Agnetapark en bewonder de universiteitsbuurt van de Technische Universiteit met haar bijzondere bouwstijlen.
Delft
Johannes Vermeer schilderde al zijn meesterwerken in Delft. Op zes verschillende locaties in de binnenstad staan draaibare kubussen over zijn leven en werk. Alle zes kubussen hebben een relatie met een bepaalde periode uit zijn leven.
Delft
Het "50 Punten Pad" is een spannende natuurlijke ontdekkingstocht langs de groene hoekjes, grachten, pleintjes, hofjes en bruggetjes in de binnenstad van Delft.
Drimmelen
Aan de rand van het Nationaal Park de Biesbosch, aan de Bergsche Maas, ligt Biesboschcentrum Drimmelen van Staatsbosbeheer.
Hilversum
Genieten van de kleurrijke oase met een groot aantal inheemse planten, struiken, bomen en een vijver.
Kraggenburg
Netl Park in Kraggenburg is met zijn 48 hectare de plek waar je de grondstof voor de mode van volgend jaar kunt zien groeien. En dan wel mode van brandnetel welteverstaan! Struin door de duinen, geniet van het wuivende bamboebos en loop gezellig door de kruidentuin.
Laren
Tijdens de wandeling over de Zuiderheide kom je langs geoarcheologische en natuurlijke bezienswaardigheden. De tocht voert over paden en duurt ongeveer anderhalf uur (4 KM).
Roermond
Designer Outlet Roermond is een uniek winkelcentrum.
Amsterdam
Aan de ArenA Boulevard in Amsterdam Zuid-Oost staat sinds 2001 Woonmall Villa ArenA. In Woonmall Villa ArenA kun je terecht in de ruim 70 woonwinkels als je op zoek bent naar een nieuw interieur. Woonmall Villa ArenA is, met alle horeca en kindvriendelijke ruimtes, dé plek voor een inspirerende dag winkelen.
Den Bosch
Deze Ludieke Wandeling is een echte aanrader! Onder leiding van de bezielende Ludieke Stadsgidsen komen jullie langs de meest karakteristieke plekjes van de stad. Plezier gegarandeerd!