Resultaat: 2224 uitje(s)
Dordrecht
Naast een boeiende expositie waar je veel over sterrenkunde te weten komt, vindt je er ook de grootste collectie meteorieten van alle sterrenwachten in Europa.
Opende
Trek je schoenen uit en kom mee. 't Blôde Fuottenpaad in Opende is een pad waarlangs en waarop van alles te doen is. Je ontdekt het onderweg vanzelf. Het is veilig, maar door het onbekende toch ook een beetje spannend. Beleef de natuur van binnen en niet van buiten.
Heeswijk-Dinther
Niemand kan ongemerkt aan deze beeldentuin voorbij gaan, zo karakteristiek is de tuin met zijn bomen en planten en zo opmerkelijk zijn de kunstwerken die de beeldentuin bevolken.
Hoenderloo
Op Landal Miggelenberg zijn de bungalows verspreid over 33 hectare bos. Als de bezoeker de deur uitstapt, is de kans groot dat hij een bosbewoner tegenkomt.
Alphen aan de Maas
De windmolen Tot Voordeel en Genoegen uit 1798 is een bijzondere molen in het Gelderse Alphen aan de Maas. De molen is de afgelopen eeuw twee keer gerestaureerd en is momenteel in goede staat.
Den Bosch
Deze Ludieke Wandeling is een echte aanrader! Onder leiding van de bezielende Ludieke Stadsgidsen komen jullie langs de meest karakteristieke plekjes van de stad. Plezier gegarandeerd!
Oudeschild-Texel
Naar VOC scheepswrakken kijken zonder te duiken in de Waddenzee op de Rede van Texel.
Bovenkarspel
Op blote voeten lopen is fijn, leuk en het pad kent vele uitdagingen. Geschikt van jong tot oud. Het pad loopt door agrarisch landschap met fruit, mais, graan kruiden, bloemen, varkens, kippen paarden.
Mecehelenhof
Buitenplaats De Mechelerhof, gelegen in het prachtige Limburgse Heuvelland, is een rustig en ruim opgezet vakantiepark in typisch Limburgse stijl.Onze luxe appartementen zijn een perfecte uitvalsbasis voor een actieve of ontspannen vakantie.
Schoonloo
Het gebied waar u zich bevindt is het ideale gebied voor fietsen, wandelen, paardrijden, mountainbiken of om lekker tot rust te komen.
Zwolle
Beleef de geschiedenis van Zwolle tijdens een avontuurlijke Storytrail stadswandeling, vol meeslepende sagen en legenden.
Dronten
Beleef de geschiedenis van Dronten tijdens een buitengewone stadswandeling vol sagen. legenden en historische verhalen. Verhalenverteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen gidst u door de rijke geschiedenis van het nieuwe land.