Robotland

Essen (D)

Robotland
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Van 05-12-2021 t/m 31-12-2022
 Mira audiowandeling

Amsterdam

Mira audiowandeling
 Food Tour

Oisterwijk

Food Tour
Bestel tickets met 10% uitjes korting
Van 28-05-2022 t/m 29-05-2022
 Cursus massage

Nieuwegein

Cursus massage
 Speurtocht

Alkmaar

Speurtocht
Bestel tickets met 50% uitjes korting

Corona Uitjes

Op het moment hebben we al even te kampen met het coronavirus oftewel COVID-19 in Nederland. De maatregelen worden aangescherpt en er wordt ons Nederlanders gevraagd op te passen en veilig te zijn voor jezelf, jouw familie, jouw vrienden en alle andere mensen in het land. Het is dan ook de bedoeling dat we afstand houden en ons aan de regels houden. Alleen op deze manier kunnen we het virus bestrijden.

Wij snappen natuurlijk erg goed dat je het thuiszitten erg zat kan worden. Echter, zijn er toch activiteiten die je kunt gaan doen buitenshuis en binnenshuis om toch iets leuks te doen in deze rare tijden. Op 1,5 meter en binnen de maatregelen zijn er genoeg activiteiten om aan deel te nemen. Dan hoef je namelijk niet de hele dag niks te doen.

Corona Uitjes

Corona proof activiteiten

Een heerlijke middagje op stap met het gezin, dat kan nog steeds! Genoeg activiteiten en uitjes zijn namelijk nog te doen. De activiteiten zijn echter meer beperkt, reserveren is verplicht (bij de meeste) en groepen zijn kleiner gemaakt. Het is dus nog steeds mogelijk om samen iets leuks te doen buitenshuis.

Het is bijvoorbeeld nog mogelijk om een dagje naar de dierentuin te gaan. Naar de dierentuin is een enorm leuke optie om samen te doen en ook nog eens geheel corona proof! Bijna alle dierenparken worden er maatregelen gehanteerd waardoor ze open kunnen blijven voor het publiek. Dit betekent dus een gezellig dagje uit met het gezin! Goed nieuws dus.

Dierenpark Burgers’ Zoo is een van deze dierentuinen die nog toegankelijk is deze pandemie. Reserveren met tijdsloten is verplicht en er zijn nog enkele maatregelen. Echter, kan je nog wel gezellig genieten van het prachtige dierenpark en haar oh zo leuke dieren.Neem dus gezellig een kijkje bij de pinguïns, giraffen, zebra’s, olifanten en de aapjes terwijl je geniet van een heerlijk dagje uit samen.  Eventjes buitenshuis en op pad.

Ook escape rooms zijn nog toegankelijk voor bezoekers door middel van het hanteren van maatregelen. Het is dus nog steeds mogelijk om zo snel mogelijk te ontsnappen uit de raadselachtige kamers. Alles op 1,5 meter en geheel veilig maar nog steeds superleuk! Durf jij het aan om deze populaire en leuke activiteit te doen?

Een ander interessant uitje wat nog steeds te doen is, is het bezoeken van musea. Verscheidene musea zijn nog steeds open voor publiek. Hierdoor kan je nog steeds genieten van alle cultuur en geschiedenis die deze speciale plekken met zich meebrengen. Houd er rekening mee mondkapjes zijn hoogstwaarschijnlijk verplicht net als van tevoren reserveren. Echter, is het op deze manier wel mogelijk om nog een dagje cultuur en geschiedenis te snuiven. Goed nieuws dus!

Corona proof activiteiten

Coronaproof afspreken

Coronaproof afspreken, dit kan zeker ook nog! De beste manier om coronaproof af te spreken is gezellig buiten wat doen. Dit natuurlijk met een maximaal vier personen en op 1,5 meter als je niet uit hetzelfde huishouden komt!

Nederland is een prachtig land en beschikt over enorme mooie en onderschatte natuurgebieden. Deze natuurgebieden zijn momenteel superleuk om af te spreken en gezellig een stukje te gaan wandelen. Op deze manier ben je zowel actief bezig als sociaal.

De natuurgebieden beschikken vaak over de allermooiste wandelroutes die jij en je gezelschap kunnen bewandelen. Het is dus een goeie opties voor alle natuurliefhebbers onder ons maar ook voor ieder die eventjes lekker (gratis) het huis uit wilt en iets wilt ondernemen. Ga dus gezellig een dagje wandelen op de Hoge Veluwe of de Loonse en Drunense Duinen.

Een andere actieve optie om te doen met je gezelschap is fietsen of het huren van loopfietsen. Deze kunnen elektrisch zijn of niet. Ook met fietsen is het mogelijk de 1,5 meter te waarborgen, actief te zijn en geeft het een optie om bij te praten. Het is dus de perfecte balans tussen jezelf fit houden en sociaal te blijven. Met wie ga jij een stukje fietsen?

Coronaproof afspreken

Thuisactiviteiten

Thuisblijven is natuurlijk ook een optie, een hele goeie optie zelfs. Echter, is het ook mogelijk om thuis wat te doen dat je normaal niet zo thuis zou doen. Superleuk en makkelijk!

Zo is het mogelijk om thuis cursussen en trainingen te volgen online. Op deze manier leer je nieuwe vaardigheden vanuit je eigen luie stoel. Dit geeft de optie om een leuke activiteit te doen en is ook nog eens veilig voor iedereen!

Naast cursussen, workshops en trainingen zijn er nog veel meer dingen te doen via het internet. De onlinewereld biedt ons namelijk extreem veel mogelijkheden. Dus mocht je het huis niet uit willen, is het ondernemen van een online activiteit absoluut een aanrader!

Thuisactiviteiten