Kano Afzaktocht

Ommen

De mooiste kanotocht van Ommen is de afzaktocht Regge/Vecht. Een spetterend dagje uit om samen met jouw gezin, vrienden of collega’s te doen! ’s Morgens (tussen 09:00 uur en 11:30 uur) brengen wij jullie naar de laatste stuw in de Regge, het startpunt van de afzaktocht.

Bij het startpunt geven wij jullie enkele instructies en vervolgens zakken jullie de rivier af. Door de prachtige natuur van Ommen kanoën jullie op jullie eigen gemak terug naar Rederij Peters. Gemotoriseerde vaartuigen zijn op de Regge niet toegestaan, dus jullie kunnen in alle rust genieten.

De tocht heeft een lengte van ruim 12 kilometer. Onderweg zijn er genoeg mooie plekjes om aan te leggen en te picknicken langs de waterkant. De waterkwaliteit van de Regge en de Vecht is goed, je kan er dus gerust een frisse duik nemen om een heerlijk stukje te zwemmen. De afgelopen jaren is er veel gedaan aan natuurontwikkeling langs de Regge. Het resultaat is een prachtige natuurlijke omgeving, waar zelfs de ijsvogel zich thuis voelt.

Onze aluminium kano’s zijn het stabielst in hun soort. Geschikt voor 3 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen. Ook beschikken we over stabiele 1- en 2-persoons kajaks.

Google Maps

Adres

Rederij Peters
Steenoever 1
7731PW Ommen

Uitjes in de buurt

Bottrop (Duitsland)
Bieden vanaf € 1,00
Alpincenter BottropAlpincenter Bottrop
Callantsoog
SurfschoolSurfschool

Reviews van Kano Afzaktocht

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.