Paintball

Opende

Bij paintball is het tijd voor volle actie en complete inleving. Hier bij Strandheem Adventures begint de strijd en reken maar dat er gestreden wordt. Iemand beschieten met verfkogels is hartstikke leuk, helemaal als diegene jou eerst te pakken had. De wraak is zoet als je het eenmaal goed doet.

HET AVONTUUR OP STRANDHEEM IS BEGONNEN.

Hier en daar rennen de strijders langs de smalle paadjes. Sluipschutters verzamelen zich vervolgens stiekempjes achter de struiken of bomen. Een speloptie als ‘capture the flag’ (verover de vlag) is populair,  Teams proberen de vijandelijke vlag te veroveren en naar hun eigen kamp te brengen. Je verlaat het slagveld als je geraakt bent door een verfkogel. Samen met andere slachtoffers wissel je bevindingen uit. Dat zijn inzichten voor de volgende ronde!

Verdedig je eigen vlag en val aan om de andere vlag te veroveren. Het spel wordt toegelicht door onze professionele instructeurs. Namens Strandheem Adventures nemen ze paintball stap voor stap door, zodat je goed voorbereid bent. We geven alvast één ‘spoiler’ (onthulling) weg: veiligheid staat voorop. Daarom dragen jullie altijd gezichtsbescherming en luisteren jullie naar de generaal, oftewel, de instructeur. Ook zal er alle ruimte zijn voor vragen en opmerkingen. We maken er een topdag van!

Google Maps

Adres

Partycentrum Strandheem
Parkweg 5
9865VN Opende

Uitjes in de buurt

Amsterdam
Bieden vanaf € 1,00
Johan Cruijff ArenaJohan Cruijff Arena
Den Burg - Texel
Ontmasker de MolOntmasker de Mol
Den Burg - Texel
Powerkiten TexelPowerkiten Texel
Diepenveen
SpeurtochtSpeurtocht

Reviews van Paintball

Schrijf een review!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.