Resultaat: 17 uitje(s)
Rheden
Bij de Rhedense Schaapskudde kun je met een echte schaapherder meelopen. Of een bezoek brengen aan Veluwse heideschapen.
Rheden
Langs de oostgrenzen van Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt het oudste nationale park van Nederland: de Veluwezoom. Wandel hier!
12-02-2023
  Diersporen
Rheden
In Nationaal Park Veluwezoom leven veel dieren. Je ziet ze alleen niet altijd. Als je meer van de sporen van dieren weet zie je steeds meer welke dieren wonen in het bos.
Afstand van 50.4km
Laag-Soeren
Vijfduizend hectare aan heuvelachtig natuurgebied strekt zich uit rondom Rheden, Dieren en Eerbeek. Het glooiende Nationaal Park Veluwezoom is zeer divers en prachtig om te ontdekken op de fiets!
Afstand van 67.2km
Rheden
Je start de route met geweldige vergezichten op de bijna negentig meter hoge Posbank. Vervolgens rij je de Veluwezoom door. Je geniet hier van glooiende bossen en heidevelden. Wat een rust ervaar je hier...
Afstand van 35.7km
Rheden
Velp is een pittoresk plaatsje vlakbij de IJssel. De Veluwezoom is het oudste nationale park van Nederland: het werd in 1930 door Natuurmonumenten opgericht.HerikhuizerveldEen van de mooiste plekjes van...
Afstand van 60.1km
Rheden
In de IJsselvallei vind je volop bezienswaardigheden. Je komt langs drie kastelen en door de oude stad Doesburg. Ook rij je een stukje door de bossen op de Veluwezoom.VeluwezoomJe route start vanaf de...
Afstand van 45km
Rheden
Via Dieren naar Brummen en weer terug, langs de IJssel en door de polder, terwijl je geniet van uitzichten over water, gras- en weilanden. De cultuurhistorische waarde van het landschap is groot en de...
Afstand van 28.9km
Rheden
In Nationaal Park Veluwezoom vind je allerlei soorten landschappen: weelderige bossen, weidse heide en enkele bijzondere zandverstuivingen. Mooie fietsroute.
Afstand van 53.2km
Rheden
In Nationaal Park de Veluwezoom geniet je van rust, de eindeloze natuur en een schitterend uitzicht. Ook maak je een uitstapje door de IJsselvallei.De VeluwezoomJe start de route op een van de mooiste...
Afstand van 42.8km
Rheden
De route start bij de VVV in Rheden. Vanaf hier fiets je zo het Nationaal Park Veluwezoom in. Dit is een ideaal natuurgebied als je een dagje wilt genieten van rust en natuurschoon. Je fietst door uitgestrekte...
Afstand van 53km
Rheden
Deze route brengt je van het bezoekerscentrum Veluwezoom naar de uiterwaarden van de IJssel. Ook kom je helemaal tot aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe.

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!