Resultaat: 52 uitje(s)
Afstand van 57.5km
Urk
Het is bijna niet voor te stellen, maar nog geen eeuw geleden golfde de onvoorspelbare Zuiderzee waar nu de Noordoostpolder ligt. Op dit nieuwe stukje Nederland kun je heerlijk fietsen en vind je verrassende...
Afstand van 48.6km
Urk
In de Noordoostpolder is het heerlijk fietsen door een weids, strak ingedeeld landschap. Behalve rust ervaar je hier ook een rijke historie, want Urk en het voormalige Schokland liggen op je route..
Afstand van 48.1km
Steenwijkerland
In de Noordoostpolder vind je volop rust en ruimte. Ideaal om even uit te waaien tijdens een mooi fietstochtje.
Afstand van 52.3km
Nagele
Het is niet te geloven dat nog maar een eeuw geleden niets dan water stroomde op de plek waar nu de Noordoostpolder ligt. Alleen het eeuwenoude eiland Schokland stak hier fier boven zee uit.
Afstand van 60.7km
Urk
Urk bezoeken blijft een leuke belevenis. Al is het maar vanwege de bijzondere historie van dit voormalige Zuiderzee-eiland. In de Noordoostpolder is het mooi fietsen langs het IJsselmeer en uitgestrekte...
Afstand van 14.2km
Emmeloord
Lekker wandelen in het buitengebied van Emmeloord. Odes aan verzetsstrijders, een van de hoogste watertorens van Nederland: je doet hier verrassende ontdekkingen!UrkervaartDeze route gaat van start bij...
Schokland
Museum Schokland ligt op de Middelbuurt, één van de drie laatste woonterpen. De binnen- en buitenexpositie geven een beeld van de geologie en archeologie van de Noordoostpolder, het ontstaan en vergaan van het eiland, het leven van de Schokkerbevolking en de drooglegging van de Noordoostpolder.
Burchtbos
Het Burchtbos is een dagcamping en recreatieterrein in het Kuinderbos (Noordoostpolder) met speelvoorzieningen en een toiletgebouw met stromend water.
Nagele
Op zoek naar een comfortabele overnachtingsplek? Wij bieden de oplossing met de compleet ingerichte studio.
Afstand van 38.6km
Noordoostpolder
Je route gaat van start in Noordoostpolder, in de provincie Flevoland.
Afstand van 50.6km
Noordoostpolder
Aan het begin van deze route fiets je door het Voorsterbos. Verder kun je hier ook reeën spotten als je geluk hebt. Vanuit hier fiets je door Marknesse naar de vestingstad Vollenhoven. Hier vind...
Afstand van 83.5km
Noordoostpolder
Je route gaat van start in Emmeloord. Hiervandaan fiets je naar de Weerribben, dat een nationaal park vormt samen met de Wieden. De waterrijke Weerribben zijn begroeid met mooie planten en een verscheidenheid...

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!