Resultaat: 100 uitje(s)
Apeldoorn
Vue Apeldoorn ligt in het centrum van Apeldoorn. Met een Q-Park op loopafstand en omgeven door winkels en restaurants, is Vue Apeldoorn een ideale gelegenheid.
Apeldoorn
Monkey Town Apeldoorn is 2000 m2 indoor speelparadijs met leuke extra’s zoals een Junglepad, Kinder Escaperoom en Fun Climb klimwanden. Vier hier je kinderfeestje!
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Apeldoorn
In het prachtige bos van de Apenheul, midden op de Veluwe, vind je bijna 300 apen.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Apeldoorn
De Julianatoren is een pretpark in de bosrijke omgeving van Apeldoorn. Het pretpark, heeft méér dan 60 spannende attracties, spectaculaire shows en grote evenementen.
Apeldoorn
Het museum uit 1954 is opgericht in Den Haag, maar door de explosieve groei van de verzameling is het museum in 1984 verhuist naar Paleis Het Loo.
Apeldoorn
Docente is Apeldoorns beeldhouwster Barbara Pijnappel, met 31 jaar ervaring in het maken van beelden in brons en steen en werken met klei, was, steen en brons. Inspiratie komt soms vanzelf, van te voren of ter plekke.
Apeldoorn
Paleis Het Loo heeft een nieuw meesterwerk, een ondergrondse uitbreiding van 5000 m2. Wat kwam er allemaal kijken bij de vernieuwing en verbouwing van Paleis Het Loo? Ervaar het met al je zintuigen in de tentoonstelling Meesterwerk.
Apeldoorn
Workshop Atelier Apeldoorn organiseert originele kinderworkshops, kinderfeestjes, creatieve en culinaire workshops voor volwassenen
Apeldoorn
Paleis Het Loo is het grootste, authentieke 17e-eeuws paleis van het Huis Oranje-Nassau. Al sinds 1984 ervaren onze bezoekers hoe de Oranjes op deze plek woonden, werkten en genoten van de tuinen, het paleis en de natuur. Het is een plek met een bijzondere geschiedenis.
Apeldoorn
In het zuiden van Apeldoorn ligt Kinderparadijs Malkenschoten. Oorspronkelijk een kinderboerderij, maar inmiddels uitgebreid tot een kinderparadijs met vele leuke attracties voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Kinderparadijs Malkenschoten heeft voor ieder wat wils.
Apeldoorn
Kinderen ontdekken het allemaal bij Kinderparadijs Malkenschoten. Daarna heerlijk zitten en smullen op het horecaterras.
Apeldoorn
Al meer dan dertig jaar maakt Gigant onderdeel uit van het culturele leven in Apeldoorn en omgeving. Van een internationaal programma in een oud schoolgebouw en 2x per week een filmvertoning, groeit Gigant uit tot een volwaardig bedrijf. Gigant is het podium voor pop, film en eigentijdse podiumkunsten. Je kunt hier genieten van zowel opkomend talent als bekende bands.