Resultaat: 95 uitje(s)
Apeldoorn
Vue Apeldoorn ligt in het centrum van Apeldoorn. Met een Q-Park op loopafstand en omgeven door winkels en restaurants, is Vue Apeldoorn een ideale gelegenheid.
Apeldoorn
Monkey Town Apeldoorn is 2000 m2 indoor speelparadijs met leuke extra’s zoals een Junglepad, Kinder Escaperoom en Fun Climb klimwanden. Vier hier je kinderfeestje!
Apeldoorn
Het museum uit 1954 is opgericht in Den Haag, maar door de explosieve groei van de verzameling is het museum in 1984 verhuist naar Paleis Het Loo.
Ticket vanaf € 7,00 per persoon
Apeldoorn
In het zuiden van Apeldoorn ligt Kinderparadijs Malkenschoten. Oorspronkelijk een kinderboerderij, maar inmiddels uitgebreid tot een kinderparadijs met vele leuke attracties voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Kinderparadijs Malkenschoten heeft voor ieder wat wils.
Ticket vanaf € 7,00 per persoon
Apeldoorn
Kinderen ontdekken het allemaal bij Kinderparadijs Malkenschoten. Daarna heerlijk zitten en smullen op het horecaterras.
Apeldoorn
Al meer dan dertig jaar maakt Gigant onderdeel uit van het culturele leven in Apeldoorn en omgeving. Van een internationaal programma in een oud schoolgebouw en 2x per week een filmvertoning, groeit Gigant uit tot een volwaardig bedrijf. Gigant is het podium voor pop, film en eigentijdse podiumkunsten. Je kunt hier genieten van zowel opkomend talent als bekende bands.
apeldoorn
In onze gezellige bakwinkel geven we diverse workshops op het gebied van bakken en decoreren. Dit kan een taart zijn of feestelijke cupcakes maar ook op het gebied van gluten en lactose vrij of suikervrij hebben we workshops.
Apeldoorn
Docente is Apeldoorns beeldhouwster Barbara Pijnappel, met 31 jaar ervaring in het maken van beelden in brons en steen en werken met klei, was, steen en brons. Inspiratie komt soms vanzelf, van te voren of ter plekke.
Bieden vanaf € 1,00 per persoon
Apeldoorn
In het prachtige bos van de Apenheul, midden op de Veluwe, vind je bijna 300 apen.
Apeldoorn
De Julianatoren is een pretpark in de bosrijke omgeving van Apeldoorn. Het pretpark, heeft méér dan 60 spannende attracties, spectaculaire shows en grote evenementen.
Apeldoorn
Paleis het Loo, de favoriete zomerresidentie van de Nederlandse stadhouderlijke en koninklijke familie. Sinds 1984 functioneert het als museum, nadat het op spectaculaire wijze samen met de tuinen in 17de eeuwse staat werd teruggebracht.
Apeldoorn
De eerste real life game in het bos! Tijdens dit actieve en strategische teamspel draait het om het veroveren van Moon Trees, met de nieuwste gametechnologie!

Je kunt selecteren op provincie, maar ook op doelgroep. Kies gelijk voor kinderactiviteiten, voor activiteiten voor ouderen of activiteiten voor complete families. Handig!

Activiteiten kinderen
Een dagtripje met de kinderen? Keuze genoeg! Van leerzame uitjes tot spannende activiteiten. Kinderen zijn overal voor in. Ook musea zijn heel geschikt om een bezoekje aan te brengen. De saaie kost heeft allang plaats gemaakt voor interactieve bezigheden en levendige rondleidingen. Populaire activiteiten voor kinderen zijn natuurlijk pretparken, dierentuinen, themaparken en zwembaden. Allemaal leuke uitjes voor een dagje weg. Kinderactiviteiten vind je ook bij jou in de buurt. Denk maar eens aan de vele overdekte speeltuinen. Kijk bij kinderactiviteiten en ontdek wat er dichtbij te beleven is.

Activiteiten peuters
Activiteiten voor kinderen worden altijd met enthousiasme ontvangen, maar het ene kindje is het andere niet. Met name de leeftijd maakt het verschil. Voor peuters kies je nou eenmaal andere activiteit dan voor oudere kinderen. Kinderen tussen de 1 en 3 jaar genieten meer van een dagje uit naar een dierenpark of een zwembad, dan naar een bioscoop, museum of een pretpark. Kinderactiviteiten, ook voor peuters, zijn er in overvloed. Geniet van een onvergetelijk uitstapje met het jonge grut. Op deze website vind je de leukste activiteiten.

Activiteit ouderen
Er zijn niet alleen specifieke activiteiten voor kinderen. Ook ouderen kunnen hun hart ophalen. Met bijzondere activiteiten die veelal een culturele of historische inslag hebben. Bijvoorbeeld een bezoek aan het museum of een wandeltocht. Ook bezoekerscentra van natuurgebieden zijn ideale plekken om te genieten van een mooi dagje uit.

Kies hier een leuke activiteit. Kinderen en ouderen beleven een prachtige dag met één van deze uitstapjes!